2777
2789

دلنشین با شخصیت دست به خرجشم خوب باشه کاریی بو خوب بده خوشتیپ

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپ هیکلی قد بلند جذاب خشگل  قیافه درست حسابی

آخرش عاشق یکی شدم یعنی تنها ویژگی قدش بود فکر کنم که بلند بود ...اصلا حضوری ندیدمش..فقط در حد پروفایلش 

کلا از معیارهام فرسنگ ها فاصله داشت 😅😅 جوانی و جهالت 

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔

تایپم فردی بود که بهم احترام بزاری 

سرم داد نکشه 

پشتم باشه 

اولویت دومش باشم(اولیش خانواده اش )

برام کادو های کوچولو بخره 

توجه کنه 

محبت کنه 

حواسش در هر صورتی بهم باشه 

جلوی آدما بایسته بخاطرم 

نذاره کسی چپ نگاهم کنه 

خرج‌بکنه و خسیس نباشه 

حالا چیزی که گیرم اومد اصلا با اینا یکی نیست و میشه گفت تقریبا برعکسه 

مثلا من خودم مرد مقتدر و جنتلمن دوست داشتم ازونا که به زن خیلی احترام میذارن ولی درعین حال خیلی قدرتمند و یه دنده هستن خوشم میومد همسرم دقیقا همینطوره  خیلی مردونه هست  رفتارش

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

شاید باورت نشه ولی همون چیزی که میخواستم گیرم اومد،قد بلند هیکلی نه چاق نه لاغر سفید چشم زرد ابرو های پر مشکی به قول داداشم مُنجه های بلند و پایه و خوش اخلاق 

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

تایپم پسر خوشگلس 🤣

فعککک کنم آثار بلوغه

ولی خدایی جذابه 😭🤣

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻