2777
2789

باور کن اگه برگردی پیشش خیلی دستت و میگیره 

من مدتی تو خودم گم شده بودم ، از خدا دور شده بودم 

بعد ک دوباره بهش رو آوردم نمیدونی چندبار حضورش رو حس کردم و چقدر حالم بهتره

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه باهاش دوست بودم و از خودش کمک خواستم ،اون منو پس زد

نه هیچوقت پس نمیزنه مطمئن باش 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

نه هیچوقت پس نمیزنه مطمئن باش

من خیلی از سمت مردها و پسرا تحقیر و توهین شنیدم ،شاید هیچ زنی نتونه درک کنه چون برای هیچ زنی پیش نیومده .توهین‌های وحشتناک که مثلا تو به درد ک.ر.د.ن هم نمیخوری .تو ی تیکه اشغال حال بهم زنی.باورت میشه من یک خانم محجبه هستم که ظاهر مودب و آراسته دارم و با هیچ مردی همکلام نمیشم و متاهلم  ولی اونا بهم میگن تو به ما تظر داری و میخوای خودتو با من غالب کنی و میخوای زن من بشی!خداییش باورت میشه با من چنین رفتارهایی میشه

من خیلی از سمت مردها و پسرا تحقیر و توهین شنیدم ،شاید هیچ زنی نتونه درک کنه چون برای هیچ زنی پیش نیو ...

چرا اینا رو بهت میگن ؟؟ چرا برخورد نمیکنی باهاشون ؟؟ چه بیشعورن 

مطمئن باش خدا جوابشونو میده کثافتا

چرا اینا رو بهت میگن ؟؟ چرا برخورد نمیکنی باهاشون ؟؟ چه بیشعورن مطمئن باش خدا جوابشونو میده کثافتا

بآور کن وقتی میبینم که به ناحق اینطوری رفتار میکنن زبونم قفل میشه و اصلا نمیدونم باید چه جوابی بدم .خدا هم حسابی براشون ساخت و بردشون بالا و من رو جلوی چشمشون آورد پایین.خیلی دلم خونه

من دو سال پیش یکی یکاری کرد بام تا یکسال فقط اشک میرختم یعنی هررروز هررروز اخرش من از کارم اخراج شدم اون شخص بهترین پستو بهش دادن و خونه خرید ماشین خرید و من با دل شکستگی موندم :)

من دو سال پیش یکی یکاری کرد بام تا یکسال فقط اشک میرختم یعنی هررروز هررروز اخرش من از کارم اخراج شدم ...

البته فقط این نیست کافیه مثلا کسی بام بدی کنه از فردا زندگیش بهشت میشه هزار بار این اتفاق برام افتاد

یا مثلا دعا میکنم برا چیزی میده به اونایی مه ازارم میدن ؛)

البته فقط این نیست کافیه مثلا کسی بام بدی کنه از فردا زندگیش بهشت میشه هزار بار این اتفاق برام افتاد ...

من آدم سختی کشیده ای هستم و هیچ وقت زندگی آرام، پول و عزت نداشتم .همه اینها رو تونستم فراموش کنم و بسپارم به خدا ولی واقعا این که مردها دلم رو می‌شکنند نمیتونم ببخشم و نه فراموش کنم و بابتش از خدا خیلی شاکیم

من خیلی از سمت مردها و پسرا تحقیر و توهین شنیدم ،شاید هیچ زنی نتونه درک کنه چون برای هیچ زنی پیش نیو ...

اره من دیدم به دخترای ماه و خوشگل و همه چی تموم این حرفو گفته کسی دلیلش شخصیت زشت اون اقاس نه مشکل داشتن دختره این که ناراحتی نداره عزیزم

این مردا فامیلتونن؟ یعنی همیشه باشون رو در رو میشی؟

مثلا دیروز رفتم خودپرداز پول بگیرم ،ی آقای نامحترم برگشته میگه زودباش دیگه خاک تو سرت کنم مرده شور قیافت ببرم .منم بغضم گرفت جلوی بچه هام ،گفتم یعنی چی ،اصلا موندم چی بگم از شدت بغض دستام داشت میلرزید