من خیلی از سمت مردها و پسرا تحقیر و توهین شنیدم ،شاید هیچ زنی نتونه درک کنه چون برای هیچ زنی پیش نیومده .توهینهای وحشتناک که مثلا تو به درد ک.ر.د.ن هم نمیخوری .تو ی تیکه اشغال حال بهم زنی.باورت میشه من یک خانم محجبه هستم که ظاهر مودب و آراسته دارم و با هیچ مردی همکلام نمیشم و متاهلم ولی اونا بهم میگن تو به ما تظر داری و میخوای خودتو با من غالب کنی و میخوای زن من بشی!خداییش باورت میشه با من چنین رفتارهایی میشه
چرا اینا رو بهت میگن ؟؟ چرا برخورد نمیکنی باهاشون ؟؟ چه بیشعورن مطمئن باش خدا جوابشونو میده کثافتا
بآور کن وقتی میبینم که به ناحق اینطوری رفتار میکنن زبونم قفل میشه و اصلا نمیدونم باید چه جوابی بدم .خدا هم حسابی براشون ساخت و بردشون بالا و من رو جلوی چشمشون آورد پایین.خیلی دلم خونه
من دو سال پیش یکی یکاری کرد بام تا یکسال فقط اشک میرختم یعنی هررروز هررروز اخرش من از کارم اخراج شدم اون شخص بهترین پستو بهش دادن و خونه خرید ماشین خرید و من با دل شکستگی موندم :)
البته فقط این نیست کافیه مثلا کسی بام بدی کنه از فردا زندگیش بهشت میشه هزار بار این اتفاق برام افتاد ...
من آدم سختی کشیده ای هستم و هیچ وقت زندگی آرام، پول و عزت نداشتم .همه اینها رو تونستم فراموش کنم و بسپارم به خدا ولی واقعا این که مردها دلم رو میشکنند نمیتونم ببخشم و نه فراموش کنم و بابتش از خدا خیلی شاکیم