2777
2789
عنوان

مامانایی که بچتون پیش دبستانی میره و اولین بچتونه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 21 پست
روز اول هر یک ساعت برو سر بزن.روز دوم یک بار وسط روز برو. از روزهای بعد راحت برو به زندگیت برس.بچه ب ...

ببین خودش کاملا میفهمه که باید چیکارکنه میگم میبرمت باز میام بهت سر میزنم میگه نه نیا برو برام غدا بپز ابجیو تنها نزار من پیش دوستام و معلمم میمونم تموم شد بیا 

😆😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا اونی که بچه سومش میره پیش دبستانی نیاد؟ .یا اون مادر یادش نیست سر اولی حالش چطور بود؟استرس داشت ...

چون میخوام بدونم من استرسم الکیه یا همه ی اونایی که اولین تجربشونه که بچشونو میفرستن مدرسه مثل منن

😆😆😆
چون میخوام بدونم من استرسم الکیه یا همه ی اونایی که اولین تجربشونه که بچشونو میفرستن مدرسه مثل منن

خب عزیزم 

هرکی بچه شو فرستاده مدرسه یا پیش دبستانی میتونه جواب سوالت و بده

دختر من پیش دبستانی میرفت یک سال تمام با برادرش پشت در مدرسه نشستیم تا اون مدرسه بمونه.

پسرمم ، پیش دبستانی نفرستادم . اما کل اول و دوم و دبستان تمام زنگ تفریح ها مدرسه بودم.

کاملا ربط به بچه داره. که استرس ات طبیعی باشه یا غیر طبیعی

بچه ای که اجتماعیه، مدرسه رو دوست داره و... یک کم استرس طبیعیه اما خیلی نه. 

طبیعی نیست و بیشتر دارید بچه را استرسی می کنید

خب من دست خودم نیست بخدا.ولی رو خودم کارکردم که دیگه هیچی نگم که بترسه یا استرس داشته باشه.تازه بهش گفتم یه عالمه دوست پیدامیکنی وبهت خوش میگذره