2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

157 بازدید | 22 پست

سلام.دخترم سه روزه به شدت سرماخورده امروز دکترش بهش انتی بیوتیک داده به شدت سینه اش و ریه اش عفونت کرده نمیتونه درست نفس بکشه.از قبل ظهر هم گلاب به روتون اسهال گرفته چیکارکنم که حداقل اسهالش خوب بشه.امکانش هست که به خاطر دارو اسهال شده باشه؟دخترم ۲۰ ماهشه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمینی داروشو درست میدی من یه بار روی جعبه رو بد خوندم به جای یه بار در روز... سه بار در روز میدادم اسهال گرفته بود 

همه را صدا زدم جز خدا...هیچ کس جوابم را نداد جز خدا

موز برای اسهال خیلی خوبه دستگاه بخور روشن کنید توش قطره اوکالیپتوس بریزید هوا ضد عفونی بشه داروهاش مرتب بدید تب اش مرتب چک کنید که خدای نکرده تشنج نکنه با عسل و اب لیمو طبیعی براش شربت درست کنید بهش بدید عسل خیلی برای عفونت ها خوبه اب مرکبات مرتب بهش بدید

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید
بعضی آنتی بیوتیکا مثل آزیترو مایسین باعث اسهال میشه که طبیعیه و خودش خوب میشه.

آره ازیترومایسین بهش داده.چقد طول میکشه خوب بشه

مطمینی داروشو درست میدی من یه بار روی جعبه رو بد خوندم به جای یه بار در روز... سه بار در روز میدادم ...

آره هم از دکترش پرسیدم هم از داروخانه

موز برای اسهال خیلی خوبه دستگاه بخور روشن کنید توش قطره اوکالیپتوس بریزید هوا ضد عفونی بشه داروهاش م ...

اتفاقا وقتی موز میخوره بیرون روی بیشتری داره میگن به خاطر رفلاکس نوزادی هست که موز اثر برعکس میذاره