2777
2789

فردا آزمون دارم و بار اولمه و خیلی میترسم مهارتام عالی نیست ولی مثلا اگه از ۱۰ ، ۴ هست اون اعتماد به نفس پایینی که دارم باعث میشه ۰ بشه  

میشه یه چیزی بگید آروم بشم 

یا اگه کاری کردید که موثر بوده بهم بگید 

عملی یا کتبی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت ایمان داشته باش.سعی کن هول نکنی فردا و بهترین خودت باشی اون لحظه.بدون که موفق میشی❤️

مرسی عزیزم 

میدونی یه مشکلی که دارم اینه که وقتی یکی بهم نگاه کنه هول میشم و بدتر اون کار رو خراب می کنم حالا امیدوارم فردا ریلکس باشم 

عملی

اعتماد به نفس داشته باش انگار نه انگار کنارته. به این جمله هی بگو در ذهنت ( این یارو کی باشه که اصن......

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

منم لایک کنمنم اون هفته امتحان دارم

سلام عزیزم 

من قبول شدم خداروشکر و همونطور که گفتم مهارتام خیلی خوب نیست ولی شانسی که آوردم افسر خیلی خوب و آروم بود به نظرم بخش زیادی از قبولی اینه که اول سعی کنی علائم رانندگی رو رعایت کنی و بعد اون صادرکات رو حتما رعایت کن اولش که خوب پیش بره بعدش یکم اعتماد به نفس میگیری 

حواست باشه یه دفعه ماشین روشن رو دوباره استارت نزنی یا روی دنده خلاص گاز ندی و...

من خودم یه جاهایی رو خیلی خوب نبودم مثلا برای تعویض دنده دستام جون نداشت افسر می گفت باید ورزش کنید 😅

بعدش بخش زیادی هم به افسر ربط داره من خودم فکر می کردم افسرا خیلی بی اعصاب هستن که اینطور نبود 

دیگه آخرشم بهم گفت با ارفاق قبول شدی 

توی یوتیوب و اینستا بشین نکات آزمون شهری رو ببین کمکت می کنه