2777
2789

سومین تاپیکی که دارم میزنم به جای آنکه حقشون بوده فلان فلان جواب سوال بدید لطفا 

سلام دوستان من گناه کسی رو نمیشورم 

مادرش سر خاک دخترش اینقدر خودشو زد که نگو گریه کرد

الان همه فامیلشون میخوان بفهمن تکلیف این ملک املاک چی میشه به کی میرسه 

یکی از فامیل یک دختر داشت یک پسر موقعی که پدره حواسش نبوده سر انگشت میگیرن با چند تا مدارک همه چیز رو از پدره میگیرن پدره آواره میشه تو کوچه نفرین اه کشیده حالا نمیدونم تاوان بود یا اتفاق 

دخترش تو راه اصفهان پوشت فرمون بوده تصادف کرده ضربه مغزی شده فوت کرده

پسرش هم سرطان گرفته می‌رفته شیمی درمانی اما روش جواب نداد ۲ ماه پیش تو بیمارستان تمام کرد آین دوتا بچه نداشتن خونه ماشین مغازه چی میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دیگه

در وهله اول اگه طلبکار داشته باشن به اونا

دوم اگر وارث داشته باشن مثل فرزند به اونا

اگر وارث نداشته باشن به همسر و اگر همسر نباشه به پدر و مادر و اگه پدر و مادر نباشه به خواهر و برادر یا پدربزرگ و مادربزرگ ودر نهایت اگه هیچکدوم از اینا نباشه به بقیه فامیل مثل عمو و عمع و خاله و دایی و بچه هاشون میرسه