2777
2789
عنوان

بین دوراهی موندم

108 بازدید | 8 پست

دوتا کار پیدا کردم یکی اوپراتور لیزر یک روز درمیونه ۹ تا۹ و نزدیکه محل کار و حقوق ۱۱ تا ۱۲ گفته 

و یکی نیرون آشپزخونه کمک آشپز توی رستوران آسیایی با آموزش ساعت کاری ۱۲ تا ۱۲ حقوق ۱۲ و نیم ساعت راهه نسبتا دوره ولی میدونم این کار آینده داره آشپز میشم و تو سرمه یه سوشی بار کوچیک بزنم ولی تقریبا هیچی از حقوقم نمیمونه همش برای کرایه میره  موندم راحتی کارو انتخاب کنم یا آینده کاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی یکسال  سرمایه گذاری کنی بعدش برداشت کنی این باید روش خوب برنامه ریزی کنی برای ایجاد یک شغل پشتوانه مالی هم لازمه مهارت جدا پشتوانه جدا چون میخوای خودت شروع به کار کنی همه رو در نظر بگیر  اما اگر مالی مهمه برات اون نزدیکه بهتره هم هزینه ترد نداره هم خستگی کار 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
میتونی یکسال سرمایه گذاری کنی بعدش برداشت کنی این باید روش خوب برنامه ریزی کنی برای ایجاد یک شغل پش ...

مالی که خیلی مهمه چون خرجمو کاملا خودم میدم باشگاه میرم اگه رستوران برم به هیچکدوم نمیرسم ولی حس میکنم که ارزششو داره  از یطرفم باید صحبت کنم اصلا پیشرفت شغلی داره یا نه  

مالی که خیلی مهمه چون خرجمو کاملا خودم میدم باشگاه میرم اگه رستوران برم به هیچکدوم نمیرسم ولی حس میک ...

آفرین جمله آخرت خوبه و اینکه خیلی از مواردی که برات ارزشمندع ممکنه از دست بدی این مهمه میتونی قبلش یه آماری بگیری از شغل 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘