2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها.اردبیل میگن هوا خنکه تابستونا کسی کولر نمیزنه اصن کولر نیاز ندارن بخرن درسته؟

بله درسته حتی تبریز آنچنان به کولر نیازی نیست فقط مغازه ها کولر دارن اکثر خونه های تبریز کولر نیازی ندارن چون تو تابستون کلا دو هفته زیاد گرم میشه اونم غیرقابل تحمل نیست که کولر روشن شه یه پنکه هم کافیه اردبیل تو تابستون از تبریز هم خنک تره 

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

والا من تبریزی ام و تبریز در اون حد سرد نیست که کسی بخاری روشن بکنه وسط ظهر که افتاب میزنه یکم گرمه ولی شبا خنکه اگه پنجره بسته بشه ادم اصلا سردش نمیشه ! شاید شهرستان های اذربایجان هستید که میگید تبریزی

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

بله درسته حتی تبریز آنچنان به کولر نیازی نیست فقط مغازه ها کولر دارن اکثر خونه های تبریز کولر نیازی ...

وای خوش بحالتون ما تابستون از خونه نمی‌تونیم دربیایم میسوزیم قشنگ.۲۴ساعته کولر روشنه ماهی ۵تومن پول برقمون میاد برق جند ساعت قطع میشه اصلا نمیشه تو خونه موند بعد یکی از دوستام اردبیلیه گفت ما اینجا اصلا کولر نداریم پنجره باز میکنیم بعضی وقتا من تعجب کردم اونوقت واسه ما کولر ی وسیله ی واجبه..خوش بحالتون واقعا.بعد زمستونا جطوریه؟واسه ما زیاد سرد نمیشه پارسال بیشتر پاییز زمستون آفتابی بود کلا اینجا زمستوناشم زیاد سرد نیست

وای خوش بحالتون ما تابستون از خونه نمی‌تونیم دربیایم میسوزیم قشنگ.۲۴ساعته کولر روشنه ماهی ۵تومن پول ...

بهار و پاییز خنک هست هرچی به سمت زمستون میره سردتر میشه زمستون مثل روسیه هست بخاری اینا نباشه یخ میزنی خب 

فکر کنم شما جنوب هستید شیراز یا بندر عباس یا بوشهر اینا درسته؟

خب اینجا هم کوهستانیه هم شماله دیگه

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

بهار و پاییز خنک هست هرچی به سمت زمستون میره سردتر میشه زمستون مثل روسیه هست بخاری اینا نباشه یخ میز ...

نه عزیزم استان گلستانم گنبد...گنبد از بقیه شهرای استان گرم تره هرسال بدتر از سال قبل

چه عجیب من فکر میکردم استان گلستان خنک باشه که

ن بابا الان جند روزه خنک شده.گنبد نسبت ب شهرای اطراف خیلی گرم تره گرگان و بقیه شهرا نسبتا بهتره.تیر و مرداد اصلا نمیشه کولر خاموش کرد شهریورم امسال معجزه شده از بیستم خنک شده

والا من تبریزی ام و تبریز در اون حد سرد نیست که کسی بخاری روشن بکنه وسط ظهر که افتاب میزنه یکم گرمه ...

عزیزم تبریزیم که میگم سرده منطقه به منطقه فرق داره

خونه فرق داره یکی مثل ما دوروبر خونش بازه سرما میشینه

حتی روزاهم گرم نمیشه 

شهرستان بودن با تبریز بودن فرق داره😊

لزومی نداره از شهرستان پاشم تاپیک بزنم بگم تبریز اینطوره

اونموقع میگم از آذربایجان شرقی

سوادم میرسه که بفهمم جایی که زندگی میکنم دقیقا کجاست

این تاپیکم مربوط به دیشبه که هوا سرد بود

عزیزم تبریزیم که میگم سرده منطقه به منطقه فرق دارهخونه فرق داره یکی مثل ما دوروبر خونش بازه سرما میش ...

بله درسته اینم حرفیه شاید منطقه شما فرق داره 

شده شاهگلی بارون باریده ولی محله ی ما هوا افتابی بوده چون فاصلش زیاده 

اصلا به این موضوع دقت نکرده بودم 

حق باشماست

💙❄️ لایک نکنید لطفا