2777
2789
عنوان

پسرا یه لحظه میاین

194 بازدید | 39 پست

من از یه پسری تو اینستا خوشم میاد خیلی وقته 

امروز فالوش کردم و و بعد از تقریبا نیم ساعت اونم ربکوئست داد بهم از هر دو تا پیج کاری و شخصیش 

فالوراش رو هم دیدم بیشتر پیج های ورزشی و دلنوشته فالو داشت این وسط مسطا سه چهار تا پیج دختر رو هم فالو کرده بود

تروخدا مسخرم نکنید ولی من ساعت ها به عکسش زل میزدم و حتی گریم میگرفت(بخدا اونایی که حضوری حتی میدیدمشون اینطوری جذبم نمیکردن این اصلا یه جور خاصی به چشمم اومده و دوست دارم باهاش اشنا شم)🥲🥲🥲

بگید چیکار کنم الان چه استوری هایی بزارم که اون ریپلی کنه🤦🏼‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره چ تابپی باشه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ینی چی؟

چ نظر علاقه سلیقه ای داشته باشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ماها که حضوری عاشق شدیم هزاران مشکلات داریم شماها مجازی دل می بازین؟؟کمی به خودتون بیاین زندگی شوخی ...

چه ربطی داره من حضوری هم دوست شدم خب در آخر خوشم نیومد ازشون و کات شد

بعدشم اینی که مجازیه هم آدمه بلاخره خیلی ها اینطوری آشنا میشن...

چه ربطی داره من حضوری هم دوست شدم خب در آخر خوشم نیومد ازشون و کات شدبعدشم اینی که مجازیه هم آدمه بل ...

عزیزم منظورم اینه تا ندیدیش شناخت ازش نداری دل نبند اذیت میشی.اول طرفتو بشناس ببین اصلا به درد هم می خورین ؟بعدش اگه اوکی بود عاشقش شو

چه ربطی داره من حضوری هم دوست شدم خب در آخر خوشم نیومد ازشون و کات شدبعدشم اینی که مجازیه هم آدمه بل ...

ببین ورزش مورد علاقش که استوری میزاره چیه و چه بازیکنی بیشتر توشه 

درمورد بازیکن اطلاعات به دست بیار و با همون بحث رو وا کن برای مثال اگه در مورد رونالدو استوری گزاشته بنویس رونالدو + یه ایموجی آتیش درسته سادس ولی کاملا جوابه