2777
2789
عنوان

شلوار جین بگ از مد افتاده ⁉️❓❓

223 بازدید | 27 پست

من کلا شلوار گشاد می‌پوشم اغلب نیم بگ و مام استایل و مام فیت ، قراره بریم کنسرت یه خواننده معروف و ما پارتی داریم میریم پیشش عکس میگیریم...به دوستم گفتم می‌خوام شلوار بگ بپوشم گفت از مد افتاده !!!

این مدل که می‌فرستم ببینید اوکیه یا نه 

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

لایک کن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مده

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

من عاشقشممممم

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

مام فیتمام استایل

آخه با نام استایل خیلی کشیده میشم چون این کتی که دوست دارم کوتاهه ، قدم بیش از حد بلند میشه 

مام فیتامم همه رنگ روشن و یخی و کرمی آن و مشکی بهش نمیاد 

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

منی ک رفتم امشب تمام بگ گرفتم 

خیلیم شیکه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○