2777
2789
عنوان

اگه بدنم

92 بازدید | 13 پست

اگه بدنم توپر باشه (شکم نداشته باشید و فقط باسنتون پر باشه )لباس کوتاه پوشیدن بَده؟(تقریبا تا وسطای باسن )

خودم دوست دارم اینجور لباسا رو و میپوشمم ولی هر دفعه قبل پوشیدنش تردید دارم😂😐

بد نیست زیباست 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تمامی اشخاص و اتفاقات این اکانت زاده ذهن نویسنده است و هیچ وجود خارجی ندارد.    Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندام متم اونطوریه کمر باریک و بدون شکم ولی همه ذخایرم از کمر به پایین

دقیقا ژنتیک منم همینطوره ولی چند سالیم هست بدنسازی کار میکنم تازه برجسته ترم شده 

دقیقا ژنتیک منم همینطوره ولی چند سالیم هست بدنسازی کار میکنم تازه برجسته ترم شده

نه بابا😅

منو بگو فردا میخواستم برم ثبت نام باشگاه

البته همش چربیه چربی م از شدت خوردن و غذای ناسالمه کم بخورم حله

البته دکتر میگه تحرک نداشتم عضلات لگنم ضعیف شده

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
نه بابا😅منو بگو فردا میخواستم برم ثبت نام باشگاهالبته همش چربیه چربی م از شدت خوردن و غذای ناسالمه ...

البته می‌دونی من واسه لاغری نمی‌رم باشگاه یعنی غذامو کمتر نکرده بودم که زیاد لاغر بشم فقط پروتئینمو زیاد کرده بودم که عضله بسازم و در کنارش چربی کم کنم 

اگه بری بدنسازی و غذا و کالریتو کم کنی قطعا که لاغر میشی ولی خب بدون ژنتیکی که ما داریم رو خیلیا تو باشگاه تلاش میکنن واسش 😂😉بخاطر همین سعی نکن زیادم لاغرشی 

البته می‌دونی من واسه لاغری نمی‌رم باشگاه یعنی غذامو کمتر نکرده بودم که زیاد لاغر بشم فقط پروتئینمو ...

مسئله فقط لاغری نیست دکتر میگه لگنت ضعیف شده وگرنه که اندامم خوبه خداروشکر

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه