2777
2789
عنوان

بیمه درمانی تکمیلی انفرادی دی

38 بازدید | 4 پست

سلام کسایی که  بیمه درمانی تکمیلی انفرادی دی دارین ، برای ویزیت متخصص و هزینه دارو  از موقع شروع بیمه زمان امتظار داره یا نه؟

یا همین که بیمه شروع بشه هزینه رو میده؟؟

اخه من چندوقته مریض شدم دکتر رفتنم زیاد شده 

خیلی پول برا ویزیت دکتر دادم، بیمه برای هزینه ویزیت و دارو میخوام

هزینه ویزیت و دارو رو میدونم میده

میخوام بدونم زمان انتظار داره یا نه؟

بعد مدت زمان بیمش چقدره؟ قسطی ماهی چقدر میشه؟ چجوریه؟ یا نقدیه ؟ یا قسطی نمیشه؟

تایید و معاینه پزشک برای سلامتی میخواد یا نه؟

برای گرفتن هزینه بیمه راحت هزینشو میده یا نه؟ چی لازم داره؟

یا اگه بیمه تکمیلی انفرادی دیگه دارین،میشه بگین چجوریه؟

سلام و درود

زیارتی هستم

نماینده جنرال بیمه آسیا

کلا در بیمه های تکمیلی اعمال جراحی مهم و همچنین زایمان مشمول دوره انتظار میشن و بقیه موارد از فردای خرید بیمه مشمول بیمه هستند

ناگفته نماند که با توجه به شرایطی که شما می فرمایید اگر بیماری زمینه ای دارید می بایست پزشک شرکت بیمه نظر بده که آیا کلا مشمول بیمه میشید یا نه و شاید استثنائاتی رو واستون در نظر بگیرند

در پایان آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما دارم

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست
سلام و درودزیارتی هستمنماینده جنرال بیمه آسیاکلا در بیمه های تکمیلی اعمال جراحی مهم و همچنین زایمان ...

من سالم سالم بودم ارمایشهای سالهای قبلم هم هست، هیچ مشکلی نداشتم

چند ماهه یک علائمی گرفتم بدنم  ۲ هفته است ،درد میکنه برای همون میرم دکتر ، نمیدونم مریضم یا نه یا وسواس فکری گرفتم یا به خاطر این هست که ترسیدم

😢😢😢😭 خسته شدم دیگه 

با خودم میگم کاش خدا منو میبرد راحت میشدم

ممنون از راهنمایی و دعاتون

خدا به همه سلامتی بده 

خدا خیرتون بده که راهنمایی کردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سالم سالم بودم ارمایشهای سالهای قبلم هم هست، هیچ مشکلی نداشتمچند ماهه یک علائمی گرفتم بدنم ۲ هفت ...

ان شاء الله که مشکلی نیست 

اگر شرایطتون اینجوریه و پرونده پزشکی ندارید در هنگام پر کردن فرم های سلامت بیمه تکمیلی نمی خواد اشاره ای به این حالاتتون بکنید

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست