2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه خواهش خواهرانه یا بهتره بگم نصیحت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 39 پست
چی بود مگه عزیزم

تاپیک قبلیم هست

فهمیدم همسرم تو گذشتش عاشق یه دختری بوده ولی خانواده دختره مانع ازدواج میشن 

دختره هم عاشق همسرم بوده و شبا براش گریه میکرده

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

قبل عقد گذشته رو باید بفهمید ولی وقتی چشما رو بستیم و عروسی کردیم فایده نداره گذشته

اره دیگه گذشته 

الان فقط غصه میخورم

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گذشته مهمه و نه خانواده!!! عجیبن این آدما نمیدونم چرا فکر نمیکنن که ذات اون فرد در گذشته و خانواد ...

اوابیییی دقیقااا اصلا همه ما با اتفاق هایی ک تو گذشتمون افتاده شدیم اینی ک الان هستیممم 

(:A__•~•__M:)
هست خیلیییی هم هست گذشته ادما کوله بار روی دوش ادمه هیچ وقت از ادم جدا نمیشه اینکه فکر میکنم همسرم ق ...

من تاپیک قابلیت ام خوندم عزیزم اینو قبول کن شمام قبل همسرت کلی خواستگار داشتی یدونه ک نبوده 

من پسردایی خودم صد جا رفت خواستگاری آخر یکی و گرفت 

یکی و ک اصلا میمرد براش دختره گفت ن اون اینجوری اونجوریه پسردایی من دو تا بچه داره الان اون هنوز مجرده 

چرا دنبال آزار خودتی ؟ اون آدم دیگه تموم شده قسمت همسرت شما بودی وگرنه اگه قسمتش اون آدم بود خدا میخواست دهن همه بسته میشد چ برسه به این همه داستان 

مهم اینه که الان تو رو دوست داره

اره خب ولی....

نمیتونم تحمل کنم کس دیگه ای رو بیشتر از من دوست داشته 

مطمئنم اون دختره رو جور دیگه ای دوست داشته 

وقتی می‌خواست بیاد خواستگاریم مادرم راضی نبود تو این سن ازدواج کنم گفت جواب منفیع ، همسرمم رفته بود به مادرش گفته بود اینا نمی‌خوان دخترشونو بدن ولی کن بیخیال شو ولی مادرش پا فشاری کرد و مادرم رو راضی کردن

اماااا واسه اون دختر خودشو به آب و آتیش زد بهش برسه براش گریه کرد 😔😔😔😔

تاپیک قبلیم هستفهمیدم همسرم تو گذشتش عاشق یه دختری بوده ولی خانواده دختره مانع ازدواج میشن دختره هم ...

تو چطور تا الان به روش نیاوردی ؟

رفتار شوهرت چطوره باهات نسبت به رفتارش ببین میتونی بگی یا ن 

منم مثل شما کنجکاوی کردمو فهمیدم شوهرم خاسته بره خاستگاری ی دختره ک مادرشوهرم نزاشته گفته دختره زشته 

اصلا رابطه حرف اینا بینشون نبوده ها واقعا ازدواج ماهم با عشق بودو با این میدونستم چیزی خاصی هم نبوده بروش اوردمو اونم در جواب چیزی بهم گفت ک تا اخر عمرم یادم نمیره به عشقش به خودم شک نمیکنم 

من تاپیک قابلیت ام خوندم عزیزم اینو قبول کن شمام قبل همسرت کلی خواستگار داشتی یدونه ک نبوده من پسردا ...

حرفات بهم آرامش داد🥲❤️

نمی‌دونم چرا انقدر دارم خودخوری میکنم واقعا. دلم واسه همسرم میسوزه دو روزه کنارش نخوابیدم و الکی بهونه اوردم که نمیتونم رو تخت پیشت بخوابم...ولی میبینمش یاد دختره میوفتم 

اره دیگه گذشته الان فقط غصه میخورم

درکتون میکنم همش تو ذهنت میگی از سر مجبوری یا لجی باهام ازدواج کرده و اصلا با عشقش اطمینان نداری 

ولی اونبارم گفتم الانم میگم رفتار شوهرتو با خودت در نظر بگیرو به روش بیار

تو چطور تا الان به روش نیاوردی ؟رفتار شوهرت چطوره باهات نسبت به رفتارش ببین میتونی بگی یا ن منم مثل ...

نمیتونم به روش بیارم میترسم یاد گذشتش و عشقش بیوفته و منو با اون مقایسه کنه 

همسرت دختره رو دوست داشت؟

راستی همسرت چی گفت مگه؟؟؟؟؟؟

البته خب اگه منم الان به روش بیارم قطعا به خاطر اینکه دلم نشکنه یا حساس نشم میگه تو هزار برابر از اون بهتری و فلان و بهمان 

حرفات بهم آرامش داد🥲❤️نمی‌دونم چرا انقدر دارم خودخوری میکنم واقعا. دلم واسه همسرم میسوزه دو روزه کن ...

حالا من متاهل نیستم ها مجردم ولی ناراحتی هامو همیشه میگم به طرف مقابلم البته بلدم و جوری بگم ک داستان نشه بعد میشینه دو ساعت به من توضیح میده تازه حالم خوب میشه من برا شما پیشنهادش نمیکنم ها ولی میتونی انجام بدی 

درکتون میکنم همش تو ذهنت میگی از سر مجبوری یا لجی باهام ازدواج کرده و اصلا با عشقش اطمینان نداری ولی ...

به عشقش شک ندارم میدونم که الان خیلی منو دوست داره

ولی مطمئنم اون دختر رو جور دیگه ای می‌خواسته 

همسرم واسه ازدواج با من هیچ تلاشی نکرد ولی برای اون دختره شب و روز گریه کرده💔

حالا من متاهل نیستم ها مجردم ولی ناراحتی هامو همیشه میگم به طرف مقابلم البته بلدم و جوری بگم ک داستا ...

دلم میخواد به روش بیارم 

قطعا یه جایی میبُرم از همه چی و ندونسته یه حرفی میزنم

شما نمیدونی باید چجوری غیر مستقیم باهاش حرف بزنم اصلا چی بگم؟

نمی‌خوام متوجه بشه که چت هارو خوندم آخه