2777
2789

امروز خیلی خلوته سایت 

من از صبح که رفتم پیاده روی تو پارک بعد اومدم برای صببحانه درست کردم خوردیم

دیگه نشستم پای لپتاپ تا ساعت دوازده و نیم و کیک درست کردم برای دخترم

با مامانم لباس تا کردیم و اتو کردیم و چای خوردیم حرف زدیم 

خواهرم اومد ناهار خوردیم و دوباره نشستم پشت میز تا ساعت 5 طول کشید 

رفتیم یکم بیرون چرخیدیم و اومدیم شام درست کردیم الانم دراز کشیدم دارم لباس دخترمو میدوزم

شما چه خبر؟؟

از صبح تا ظهر درگیر انتخاب واحد بودم به زور ۱۲ واحد گیرم اومد باید برم دانشگاه بقیه شو بردارم😑

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

هیچ

ساعت دوازدع بیدار شدم

ناهار خوردم

تو گوشیم یه ساعت چرخیدم

دو ساعت درس خوندم جلو جلو برا سال جدید

بعد از ظهرم که بیکار نشستم پا گوشی

تو پینترست بودم همههه ششش🥹🤣

الانم شام خوردم باز نشستم پا گوشی

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا همش شد گوشی که😁😁

ارهه

تابستون کلا همینم

ولی موقع مدارس انقدد تو درس و مشق غرق میشم و اهمیت میدم که اصن هیچی ازم نمیمونه😐🥹🤣

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

صبح لباس هارو شستم ،وسایل جمع کردم اومدم خونه مادرم تا چهارشنبه بریم عروسی خواهر زادم

اخی خوشبخت بشن 

منم خواهرزادم به زودی ازدواج میکنه خیلی ذوق دارم

شاید شوهرم فقط تالار بیاد،چهارشنبه حنا،پنشنبه ظهر عروس می‌ره از خونه ،شب هم که تالار ،فردا جمعه هم پ ...

نکن خب دیگه 

به خودت مسلط باش بالاخره بچس چند سالشه 

من معمولا قبل اینکه جاهای مهم بریم بهش به ارومی تذکر میدم و وعده میدم فلان چیزو برات میخرم اونجا هم اگه یادش رفت بهش یاداوری کن 

ولی بچه ها ذوق عروسیو دارن دیگه اونم هیجان زده میشه

نکن خب دیگه به خودت مسلط باش بالاخره بچس چند سالشه من معمولا قبل اینکه جاهای مهم بریم بهش به ارومی ت ...

من چهارتا بچه دارم این پسرم هشت سالشه تا زمانی که پسرم شلوغ کاری هاش شروع نشده بود من و همسرم وقتی بچه ی شلوغ می دیدیم می گفتیم پدر ومادر این بچه کم کاری کردن نمیتونن بچه تربیت کنند فقط تولید میکنن الان همیشه به شوهرم میگم این کارمای حرف های ماست ما که خیلی توجه می کنیم خیلی دقت میکنیم به تربیت بچه ها این چرا هیچ وقت گوش نمیده به حرف وهمش در حال آتیش سوزاندن هست