2777
2789
عنوان

خانوما سوال بانکی دارم

82 بازدید | 9 پست

من یه کارت داشتم که خب بنام مامانم بود ولی اسم خودم بالاش نوشته شده بود زنگ زدم ب یکی از اشناهامون ک کارمند بانکه گفتم درست میشه؟گف اره هیجده سالت شده میشه من میام این کارتو میزنم ب نام ت همراه بانکشم میارم رو خط خودت من دو و سیصد تو کارتم دارم الان همراه بانکم که رو گوشی مامانم هست از دسترس خارجه نکنه این حساب مسدود شه پولام بمونه روم نمیشه زنگ بزنم ازش بپرسم الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اشنامون گفت کارو اوکی می‌کنه ولی خب من نگران پولامم نکنه حسابو ببندن من پولام بره ب فنا

عزیز حسابت نمیتونن بدون اجازه صاحب حساب ببندن

فقط ممکنه مسدود کنن ک بری بانک دوباره درستش میکنن

کسی دست ب پول شما نمیزنن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.