ناراحتم میخام باردار بشم ولی 38سالمه دیره من دیگه فکر بچه دوم نمیکردم وگرنه قبل 35میاوردم میخاستم تک فرزند باشه بچم تا اینکه پسر خالش که بچه خواهرم باشه به بچم گفته بچه های تو تو آینده هیچی ندارن نه خاله دایی عمو هیچ من عمو دارن بچه هام عمه هم دارن سه تا هستن دو پسر یک دختر بعد بچم اومده گریه ک بچه هام عمه عمو هیچ ندارن تنها تنهان میخام برم مشاوره فردا ولی گفتم قبلش تاپیک بزنم نظر بقیه چیه من چون بارداری و زایمان سخت داشتم دیگه نمیخاستم بچه دار بشم الآنم ایودی دارم سنم هم بالا رفته اخه
باران هم ک باشی برای کاسه های وارونه کاری نمی توان کرد خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم این غموغصه همه بچه هادرآینده هست یک لحظه هم دریغ نکن ونگران نباش خیلیابالاترازسن شماهم باردارشدن
الان خیلیامیان میگن نه ولی اصلاگوش نده
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!