2777
2789

نه آرایشگاه میخوام برم 

نه لباس خوب 

نه بگردم عکاس پیدا کنم 

هیچکاری 

همینجوری خشک و خالی میخوام برم تو محضر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه،بله عزیزم متوجه احساس شما هستم ولی آیا از اول شرایط اینجوری بود یعنی فامیل مخالف ازدواج شما بودن؟ 

یا خیر، سر بحث اینجوری شده؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

روش نمیشه منو نشون فامیلاشون بده . نمیخواد کسیو دعوت کنه برا عقد

عزیمز اینکه مجبور باشی به ازدواج و درک میکنم گاهی بعضیامون تو شرایطی هستیم که بین بدو بدتر باید یکیو انتخاب کنیم و گاهی ازدواج همون گذینه بده من خودمم همین شرایطم برای فرار از خانوادم مجبورم اما درک نمیکنم چرا نمیخواد؟ و اگه نمیخواد اون چه اصراری داره به عقد پس

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

عزیزم اگه فکر میکنی ازدواج راه فرار از مشکلات سخت در اشتباهید ازدواجی که آگاهی توش وجود نباشه منشعب مشکلات بزرگ تر هم هست😊

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

روش نمیشه منو نشون فامیلاشون بده . نمیخواد کسیو دعوت کنه برا عقد

چرا روش نمیشه 

پس بعدا که ازدواج کردید میخواید چیکار کنید

چقدر شبیه پدر منه شوهرت

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰