maybetiam مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 109 عنوان ی دقیقه میاین 90 بازدید | 18 پست به نظرتون تنبلی از چیه ؟ 1404/06/23 | 22:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faaaatttteeeemmmmh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 2281 پاسخ دادن بلایک اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .
t_iamo عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 1987 به نظرم تنبلی از اینه که انگیزه نداری برا کار کردن شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آنها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار میکنند.
maybetiam مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 109 افسردگی اخه روحیه افسرده ها رو هم ندارم فقط از صبح تا شب دلم میخواد دراز بکشم
maybetiam مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 109 به نظرم تنبلی از اینه که انگیزه نداری برا کار کردن چطور انگیزه به وجود میاد ؟ 🥲
t_iamo عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 1987 چطور انگیزه به وجود میاد ؟ 🥲 ببین مثلا تو چجوری بگم شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آنها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار میکنند.
t_iamo عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 1987 ببین مثلا تو چجوری بگم ببین مثلا تو یه چیزی تو زندگیت داری که باعث خوشحالیته باعث میشه که به خاطر اون هر کاری بکنی مثلا برا بعضیا بچه هاشونه چه میدونم برا هر کسی یه چیزیه شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آنها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار میکنند.
maybetiam مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 109 ببین مثلا تو یه چیزی تو زندگیت داری که باعث خوشحالیته باعث میشه که به خاطر اون هر کاری بکنی مثلا برا ... ببین همش دلم میخواد از صبح تا شب بجا بخوابم اتاقمم همیشه بهم ریختست قبلا اینطور نبودم خیلی حساس بودم رو تمیزی زرنگ بودم
t_iamo عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 1987 ببین همش دلم میخواد از صبح تا شب بجا بخوابم اتاقمم همیشه بهم ریختست قبلا اینطور نبودم خیلی حساس ب ... منم یه مدت کوتاه اینجوری بودم ببین تو زندگیت هدف داشته باش تا برا اون هدفت انگیزه داشته باشی هیجان داشته باشی شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آنها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار میکنند.
maybetiam مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 109 منم یه مدت کوتاه اینجوری بودم ببین تو زندگیت هدف داشته باش تا برا اون هدفت انگیزه داشته باشی هیجان د ... به نظرت از کم خونی هم میتونه باشه ؟
t_iamo عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 1987 به نظرت از کم خونی هم میتونه باشه ؟ فعکککک نکنم شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آنها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار میکنند.
maybetiam مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 109 فعکککک نکنم عه کم خونی دارم گفتم شاید بخاطر اونه اصلا نمیتونم رعایت هم کنم