2777
2789

حاملگی راحتی داشتم سری قبل

ولی یه زایمان افتضاح

خاطرات افتضاح تر

افسردگی بعد زایمان

احتمال cp شدن بچه بخاطر کمبود اکسیژن حین زایمان طبیعی اجباری

یه بچه نق‌نق‌و و بی اعصاب و غرغرو با کولیک و رفلاکس و....

سر هر دندونش یه ماه من عذاب کشیدم

تا صبح گریه میکرد تا ۱سالگی 

حتی اگر الآنم حامله نباشم و بعداً بخوام حامله بشم خیلی میترسم...

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بچه با بچه ی دیگه میتونه فرق داشته باشه بارذاریش زایمانش اخلاقش اصلا از این مورد نترس

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
راهش پیشگیری جدی یهنه نگرانیعلاج واقعه قبل از وقوع باید کرد

من کلا سر زایمان اولم دیر حامله شدم

۶سال جلوگیری طبیعی داشتیم چون به کاندوم حساسیت شدید دارم

الانم جلوگیری طبیعی دارم

هر بچه با بچه ی دیگه میتونه فرق داشته باشه بارذاریش زایمانش اخلاقش اصلا از این مورد نترس

باورت میشه فکر میکنم اگر بچه بعدی مثل این پسرم باشه چجوری میتونم زندگی کنم

باورت میشه فکر میکنم اگر بچه بعدی مثل این پسرم باشه چجوری میتونم زندگی کنم

نه واقعا نگران نباش هر بچه ای یه خلق و خویی داره 

سوره ی والعصر به شدت موثره توی ارامش بچه من مدام دست میذاشتم رو شکمم و میخوندم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه‌ها باهم متفاوتن

من ی بچه‌ی فوق العاده آروم و بی‌دردسر داشتم با بارداری عالی و بدون مشکل

ی بچه‌ی بشدت بداخلاق و اذیت کن ک از دستش داشتم روانی میشدم ،بارداریشم نسبت ب قبلی خیلی سخت و بد بود

قرن جدید چیزی هست ب اسم کا ن د ومقرص اگه زمان قدیم بود میگفتن اره راه پیشگیری نیست

به جفتش حساسیت دارم خوشگلم 

قرص تهوع شدید بهم میده 

کاندوم عفونت شدید میاره واسم 

وگرنه اینا رو خودم زودتر به ذهنم رسیده بود که!

متاسفانه منم پری نشدم 

بی بی چک هم میزنم منفیه

نمیدونم فازم چیه واقعا اگه حاملم زودتر بفهمم برم سقط کنم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست