2777
2789

خیلی حرصم میگیره. من زندگیمو دوست دارم ، بچمو دوست دارم برامم مهم نیس کی چجوری زندگی می‌کنه . ولی واقعا نمیدونم فاز همچین آدمی چیه 

پسر دایی همسرم یه سال زودتر از ما عروسی کردن و هنوز بچه دار نشدن . منم یه ماه بعد عروسی باردار شدم و الان بچمم دنیا اومده .

زندایی همسرم دائم میاد میگه هر چه قدر به پسرم اینا میگم شما هم بچه دار شید نمیخوان ، خاک به سر عروس من و فلان 

بعد پسر دایی همسرمم هر موقع همسرم رو میبینه جوری حرف میزنه که انگار ما زندگی رو باختیم 🙄

میگه بچه چیه ، نمیتونی رابطه داشته باشی راحت ، الان ما دائم رابطه داریم با هم ، هر موقع دلمون خواست و عشقمون کشید.

بعد میشینه از رابطه خودشون تعریف می‌کنه مرتیکه هول ( قشنگ همه جاشو میگه ها مرتیکه بی حیا ) میگه مثلا فلان میکنم زنم رو ، زنم خودش دست بردار نیست میگه هنوز بچه نیاریم چون خودش هاته تا منو میبینه پاهاشو میده بالا (با عرض پوزش) ، از صفر تا صد رابطشون رو میگه 

اونم پیش همسر من حتی نقطه به نقطه بدن زنش رو میگه که فلان باسن داره یا فلان جوره بدنش 😑😑

به همسرم میگم وقتی دیدی باهاش حرف نزن میگه من از خدامه ولی متاسفانه چون اینجا کوچیکه همدیگرو زود زود میبینن 

زنش که چیزی نمیگه ولی نمی‌دونم فاز اون مرد چیه 

واقعا اعصابم خورده 😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین مردی وجود نداره

عزیزم تقصیر تو نیست که باور نمیکنی ، اینجا انقد اومدن دروغ گفتن دیگه باور کردن چیزی سخت شده 

ولی من با وجود بچه 20 روزه که حتی وقت سر خاروندن ندارم چرا باید بیام دروغ بگم 

قابل باور نیستتازه شوهرت خودش غیرت نداره خیلی جدی بهش بگه خفه شو!!؟

تنها پیش این نمیگه ، پیش خیلی از مردم ها میگه 

چرا اتفاقا همسرم بهش گفته ولی اون دست بردار نیس

عزیزم تقصیر تو نیست که باور نمیکنی ، اینجا انقد اومدن دروغ گفتن دیگه باور کردن چیزی سخت شده ولی من ب ...

اگه هست که خاک تو سر بی غیرتش کنن و خاک تو سر زن اسگولش که طلاق نمیگیره

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

یاخدا..چه بی غیرتیهاینطور افراد بیمارن توروخدا شوهرتو ازین یارو فاصله بده

بهش میگم میگه من حاضرم با دست خودم پول بدم که اینو نبینم ولی متاسفانه چون اینجا کوچیکه مثلا همسرم میره مغازه خرید کنه می‌بینه اونم اونجاس

بهش میگم میگه من حاضرم با دست خودم پول بدم که اینو نبینم ولی متاسفانه چون اینجا کوچیکه مثلا همسرم می ...

خدایا خودت مارو نجات بده

مهرا به معنای دختر خورشید-کاربر قدیمی هستم