خیلی حرصم میگیره. من زندگیمو دوست دارم ، بچمو دوست دارم برامم مهم نیس کی چجوری زندگی میکنه . ولی واقعا نمیدونم فاز همچین آدمی چیه
پسر دایی همسرم یه سال زودتر از ما عروسی کردن و هنوز بچه دار نشدن . منم یه ماه بعد عروسی باردار شدم و الان بچمم دنیا اومده .
زندایی همسرم دائم میاد میگه هر چه قدر به پسرم اینا میگم شما هم بچه دار شید نمیخوان ، خاک به سر عروس من و فلان
بعد پسر دایی همسرمم هر موقع همسرم رو میبینه جوری حرف میزنه که انگار ما زندگی رو باختیم 🙄
میگه بچه چیه ، نمیتونی رابطه داشته باشی راحت ، الان ما دائم رابطه داریم با هم ، هر موقع دلمون خواست و عشقمون کشید.
بعد میشینه از رابطه خودشون تعریف میکنه مرتیکه هول ( قشنگ همه جاشو میگه ها مرتیکه بی حیا ) میگه مثلا فلان میکنم زنم رو ، زنم خودش دست بردار نیست میگه هنوز بچه نیاریم چون خودش هاته تا منو میبینه پاهاشو میده بالا (با عرض پوزش) ، از صفر تا صد رابطشون رو میگه
اونم پیش همسر من حتی نقطه به نقطه بدن زنش رو میگه که فلان باسن داره یا فلان جوره بدنش 😑😑
به همسرم میگم وقتی دیدی باهاش حرف نزن میگه من از خدامه ولی متاسفانه چون اینجا کوچیکه همدیگرو زود زود میبینن
زنش که چیزی نمیگه ولی نمیدونم فاز اون مرد چیه
واقعا اعصابم خورده 😤