2777
2789
عنوان

ﺷﺎﻳﺪ اﻣﺸﺐ ﺑﺮﺳﻰ ﺗﻮ ﺑﻪ داد ﻣﻦ

1806 بازدید | 236 پست

ﺗﻮ ﻧﻪ ﻏﻤﻰ ﺑﺒﺎرﻣﺖ ﻧﻪ ﻧﺎﻣﻪ ای ﺑﺨﻮاﻧﻤﺖ

ﻧﻪ اﻳﻨﻜﻪ دوﺳﺖ ﺑﺪاﻧﻤﺖ ﺑﮕﻮ ﻛﻪ ﻫﺴﺘﻰ

ﻧﻪ از دﻟﻢ ﺑﺮاﻧﻤﺖ ﻧﻪ از دﻟﻰ ﺳﺘﺎﻧﻤﺖ

ﻧﻪ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﮔﺬارﻣﺖ ﺑﮕﻮ ﻛﻪ ﻫﺴﺘﻰ

ﻫﻢ دل ﺳﭙﺮدن ﻫﻢ دل ﺑﺮﻳﺪن اﻳﻦ ﻛﺎر ﻋﺸﻖ اﺳﺖ

ﻣﺎﻧﺪن ﺑﻪ اﺟﺒﺎر رﻓﺘﻦ ﺑﻪ ﻧﺎﭼﺎر دﻳﻮار ﻋﺸﻖ اﺳﺖ

ﻧﻪ از دﻟﻢ ﺑﺮاﻧﻤﺖ ﻧﻪ از دﻟﻰ ﺳﺘﺎﻧﻤﺖ

ﻧﻪ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﮔﺬارﻣﺖ ﺑﮕﻮ ﻛﻪ ﻫﺴﺘﻰ

ﺷﺎﻳﺪ اﻣﺸﺐ ﺑﺮﺳﻰ ﺗﻮ ﺑﻪ داد ﻣﻦ

ﺷﺎﻳﺪ ﻣﺎﻧﺪی ﻫﻤﻪ دم ﺗﻮ ﺑﻪ ﻳﺎد ﻣﻦ ﺷﺎﻳﺪ اﻣﺸﺐ ﺑﻴﺎﻳﻰ

ﭘﺮ ﭘﺮ ﻛﺮدم ﺑﻪ رﻫﺖ دل ﺳﻨﮕﻢ را

اﻣﺸﺐ اﻣﺸﺐ ﭼﻪ ﻛﻨﻢ دل ﺗﻨﮕﻢ را ﺑﺎﻳﺪ اﻣﺸﺐ ﺑﻴﺎﻳﻰ

صداشو خیلی دوست دارم🥲

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲💔

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️