2777
2789
عنوان

حرف عمه ام جلو جمع بیایننن😭😭😡😡

181 بازدید | 17 پست

سلام

بچه ها خیلی اعصابم خوردهههه

امروز از ساعت 17 اینا تا الان رفته بودیم مهمونی

خونه یدونه از عمه هام

اونجا بیشتر خانواده پدریم بودن

عموهام عمه هام دختر عمه هام پسر عمه هام و .....

من اونجا خیلی ریلکسس نشسته بودم کاملا نرمال نه خیلی سرد نه خیلی اجتماعی

یهو تو جمع بحث ازدواج و اینا شد

منم خیلی واکنشی نشون ندادم چون معمولا این بحثا رو پیش میکشیدن

یهو همونجا عمه ام(شما فکر کنین اسمش فاطمه است)یهو به من گفت عروس عزیزمممم چرا انقدر بی حوصله ای؟(من‌ مجردم ۱۸ سالمه امسال ۱۹ ساله میشم عمه ام یدونه پسر 22 ساله داره)

منم یهو‌ گفتم ببخشید؟؟!!!!

اونم خندید گفت خب قراره عروسم شی دیگه

اونجا همه ساکت شدن یه دیقه

بعد خیلییی جدی‌ گفت کی بیایم‌ خواستگاری برات؟

اصلا زبونم بند اومده بود

بعد پسرش که ۲۲ سالشه هیچی قبول نشده

هنوز پشت کنکوره

قیافه و شعور هم که.......

😡😡😭😭😭

واقعا هنوز که هنوزه زبونم بند اومده

بنظرتون چیکار کنم؟

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمه منم دوس داره عروسش شمبا این تفاوت که پسر اون همچی تمومه و نمیشه بهونه آورد😅💔هم خونه ماشین داره ...

پس مبارکه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
بی خیال ی چیزی پرونده مزه دهنتونو بفهمه مگه زورت کردن نشستی پای سفره عقد که داری حرص میخوری

نه بابا من یجوریم که کسی جرئت نداره باهام شوخی های بیجا بکنه مطمئنا جدی گفتتت تازه دیروز به بابام زنگ زده بود صحبت کرده بود دربارششش😭😭😡😡

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

عمه منم دوس داره عروسش شمبا این تفاوت که پسر اون همچی تمومه و نمیشه بهونه آورد😅💔هم خونه ماشین داره ...

واوووو من بودم دربارش فکر میکردم

بیخیال بابا یه چیزی گفته

نههه واقعا جدی گفتتت

نههه دلم‌نمیخواد ازدواج فامیلی بکنمبچم عقب مونده میشه😔😅

همه هم اینطوری نیس اگه مورد خوبیه دلت باهاشه آزمایش ژنتیک قبل ازدواج بدین دیگه هم چی معلوم میشه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
مهم تویی که قبول کنی بابات مطرح کرد قاطع بگو نه

راستش من دوست دارم با پسر عموم ازدواج کنممم😭😭در حالی که اون خیلی خیلییی همچی تمومه ولی بخاطر قطع ارتباط بابام با عموم نمیتونم حتی اسمشو بیارم😭😭