2777
2789
عنوان

یه حس ششمی واقعی بیاد توروخدا

68 بازدید | 10 پست

من کی باردارمیشم  امشب دلم گرفته فکرمیکنم دیگه نمیتونم بچه بیارم

نشونه سابقم ازسال 98 عضو بودم کلمه عبورمو فراموش کردم خدایاشکرت هزاران بار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همين كه از حس ششم ميخوايي بپرسي كه كي بچه دار ميشي. واقعا فكر كردي ميدونن؟از غيب خبر دارن؟

هیچ ربطی نداره فقط واسه سرگرمیه واین که خیلی وقتا یه چیزایی گفتن که درست ازاب دراومده ولی کاربریشون یادم نیس

هیچ ربطی نداره فقط واسه سرگرمیه واین که خیلی وقتا یه چیزایی گفتن که درست ازاب دراومده ولی کاربریشون ...

يسري كارا وقتي از ريشه غلطه،حتي جنبه سرگرميش هم درست نيست. 

تو چيزي ميخوايي از يك ادم كه فقط خدا ميدونه. 

ديگه خود داني

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

يسري كارا وقتي از ريشه غلطه،حتي جنبه سرگرميش هم درست نيست. تو چيزي ميخوايي از يك ادم كه فقط خدا ميدو ...

کی ازتوخواسته درست وغلطو برامن نشون بدی سرت توکار خودت باشه اگه خوشت نمیاد توتاپیکم شرکت نکن کسی ازت نظر نخواست گل 

کی ازتوخواسته درست وغلطو برامن نشون بدی سرت توکار خودت باشه اگه خوشت نمیاد توتاپیکم شرکت نکن کسی ازت ...

از خداتم باشه يكي راهنماييت كنه. 

حالا برو حس ششمو التماس كن تا بهت بگه كي بچه داري ميشي. اخه از پيش خدا ميگه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چرا خفه نمیشی بیشعور چی میخای ازمن عقده ای الهی خدا ازکمرت بزنه ازیه جایی بسوزی که فکرشم نمیکردی خیلی بیشعوری واقعااااا