2777
2789
عنوان

نمیتونم تابلوهامو تموم کنم

35 بازدید | 1 پست

اصلا ازنقاشی خوشم نمیاد  تومدرسه چندبار مقام آوردم وازهمون موقع فهمیدم استعدادشو ذاتی دارم  واسه همین رفتم دورشو دیدم  بعداتمام کلاسام اصلا دیگه هیچ تابلویی نکشیدم درحالیکه تو دوره استادمون ازکارام تعریف میکرد و می‌گفت کیفیت نقاشی هام چندلول از بقیه بالاتره وحتی بهم گفت که میتونم درکنارش کارکنم ولی اصلا واصلا واصلا حس وعلاقه ای به نقاشی ندارم  و تابلوهایی که نصفه مونده رونمیتونم تموم کنم حوصلم نمیکشه نه فقط نقاشی کلا هرکلاسی که رفتم هیچ علاقه ای نداشتم و برای همیشه گذاشتمش کنار 

نمی‌دونم چرا اینطوریم به نظرتون چکار کنم که بتونم انگیزه وعلاقم روبیشترکنم برای انجام کارهایی که نیمه تموم مونده؟

کاریو انجام بده که ازش لذت میبری

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.