ررستگاری مدیر استارتر عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 9114 عنوان بچه هایی که دانشگاه ازاد ثبت نام کردین 42 بازدید | 7 پست بچه ها باید بری دانشگاه یا از طریق سایت باید ثبت نام کنی اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏 1404/06/23 | 19:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ررستگاری مدیر استارتر عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 9114 من فعلا دفترچه انتخاب رشته رو انجام دادم خب برا همون باید بری دانشگاه؟ یا سایت اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏
ررستگاری مدیر استارتر عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 9114 من یکی از بستگانم کنکوری بوده البته فنی جوابا تا مهر میاد میگ نمیدونم الان انتخاب رشته کنم یا بزارم بعد ک ج کنکور اومد اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏
میس_مهی عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 9637 من یکی از بستگانم کنکوری بوده البته فنی جوابا تا مهر میاد میگ نمیدونم الان انتخاب رشته کنم یا بزارم ... الان باید انجام بده در صورت قبول نشدن میتونه بره آزاد باز ثبت نام کنه اگه انتخاب رشته نکنه از دفترچه دانشگاه آزاد بعدا براش دردسر میشه
ررستگاری مدیر استارتر عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 9114 الان باید انجام بده در صورت قبول نشدن میتونه بره آزاد باز ثبت نام کنه اگه انتخاب رشته نکنه از دفترچه ... مرسی عزیزم اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏