2777
2789

پیسی دارم

تو محله سطح پایین و بی فرهنگ زندگی می کنیم

خواستگارام همه اهل ش ر ا ب، ق م ا ر، دختر باز

قیافه ام ندارن

پول ندارن

یکی بود پاک بود ولی هیچ پولی نداشت+ خیلی بی عرضه بود اصلا اومده بود زن بگیره که اونو جمع و جوریش کنه

دبیرستان بابام کلی نصیحتم میکرد درس بخون به یه جایی برسی گوش نکردم

الان ۲۵ سالمه و نمیدونم دارم با زندگیم چه غلطی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخن کارم بشم آخر باید با یکی از این علافای دورم ازدواج کنم دیگه چه فرقی کرد

برای درس خواندن هنوز دیر نیست باز بگذره فقط شرایط بدتر میشه فک الآن پنج سال دیگه است و تو باز دور خودت چرخیدی و درس نخوندی....پس از الآن زبان بخون بعد استاد زبان شو یا توی هتل ها کار پذیرش ،یاترجمه یا خیلی کار دیگه...

ناخن کارم بشم آخر باید با یکی از این علافای دورم ازدواج کنم دیگه چه فرقی کرد

حالا فکر کردی لیسانس یا فوق لیسانس بگیری دکتر مهندس میاد سراغت ؟به شانس بستگی داره یکی از خاله هام لیسانس حقوق داره شوهرش دیپلم داره و علاف و بیکار و قمار باز و عرق خوره یکی دیگه ازخاله هام دیپلم نداره شوهرش مهندسه فقط شانس مهمه شما هم برو دوره ببین ناخن کارشو پولاتو جمع کن به خودت برس انشالله یه پسر خوب بیاد خواستگاریت تو این دوره زمونه باید خوشگل و خوشتیپ و وضع مالی خوبی داشته باشی مدرک تحصیلی زیاد مهم نیست

برای درس خواندن هنوز دیر نیست باز بگذره فقط شرایط بدتر میشه فک الآن پنج سال دیگه است و تو باز دور خو ...

لیسانس زبانم 

اما حقوق آموزشگاه و غیرانتفایی خیلی کمه حمالیه 

شهرمونم کوچیکه هتل و... نیست

حالا فکر کردی لیسانس یا فوق لیسانس بگیری دکتر مهندس میاد سراغت ؟به شانس بستگی داره یکی از خاله هام ل ...

شانس ندارم اگه داشتم که مریض نبودم پیسی نداشتم

من همیشهدختر خونگی بودم تو جامعه نبودم ولی اطرافم دیدم بقول شما دخترا به خودشون میرسن و با یه پسر خوب ازدواج میکنن اما من پیسی دارم هر پسری سمتم نمیاد

دختر خاله ام خواستگاراش افتضاح بود پزشکی قبول شد با یه پسر تک فرزند و پولدار ازدواج کرد

میگم شاید منم درس نخوندم که با یه خانواده و قشر درست و حسابی آشنا بشم

الان که پسرای دورم آشغالن

شانس ندارم اگه داشتم که مریض نبودم پیسی نداشتممن همیشهدختر خونگی بودم تو جامعه نبودم ولی اطرافم دیدم ...

ببخشید پیسی چیه؟بیماری پوستی منظورته؟ اگه درمان کنی خوب میشه ناامید نشو برو یه لاینی ازآرایشگری یادبگیر پولاتو جمع کن به خودت برس البته همه چی شانسیه من خودم ۳۰سالمه مجردم قیافم بدنیست بابام برام ماشین خریده وضع مالیمون خوبه ولی هیچ خواستگاری ندارم میبینی؟ازدواج یه قسمته شما هم به فکر زیبایی و شغل برای خودت باش هروقت قسمت شد ازدواج میکنی 😍😍😍 

ببخشید پیسی چیه؟بیماری پوستی منظورته؟ اگه درمان کنی خوب میشه ناامید نشو برو یه لاینی ازآرایشگری یادب ...

اره خود به خود رنگدانه های پوستم از بین میره و سفید میشه

درمانم نداره

مامانمم پیسی داره انقدر بابام بهش سرکوفت زده میترسم آینده منم مثل اون بشه

لعنت به مامانم که با وجود اینکه می دونست منو به دنیا آورد الانم توقع داره کلفتی اشو کنم

از نظر پول مشکل ندارم بابام میده بهم

ایشالا یه ازدواج خوب قسمت تون بشه🌹نمیدونم خدا چرا منو بدنیا آورد یه سری دخترا تو فامیل هستن سالم خوشگل تو همون ۱۸ سالگی بهترین پسر باهاشون ازدواج کرد

مثل من نشدن که الان هم سرکوفت خانواده بشنون هم تیکه فامیل