2777
2789
عنوان

دعاکنید بمیرم راحت شم از جادو جان عزیزتون

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 21 پست
نماز استغاثه خواندم به حدی اولا حالم بده میشذد تپش قلب می گرفتم شبا رو زگارم سیاه بود ولی بهتر شدم و ...

من عمه مامانم برای مامان بزرگم خیلی دعا می‌گرفت که از شوهرش جدا بشه یا بلایی سرش بیاد. این موضوع مال خیلی سال پیش هست حالا این دعا گرفتنا دامن همه اعضای خانواده رو گرفته. این نمازو بخونیم از گرفتاری نجات پیدا کنیم. خیلی ساله هممون درگیریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عمه مامانم برای مامان بزرگم خیلی دعا می‌گرفت که از شوهرش جدا بشه یا بلایی سرش بیاد. این موضوع مال ...

خدا لعنتشون کنه منم مادرمو طلسم کرده بودن دامن همکونو گرفت بعداهم فامیلای شوهرم برام گرفتن 

چشم عباس اقا منتظر دستور شما بودم

عزیز من طلبکاری؟ بجا این کارا برو روانشناس مشکل مغزی داری بابا مگه چیگفتم من مثل اینا نیستم که مثل حیوان باهاشون برخورد میکنیا برو بابا روانی 

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻

عزیز من طلبکاری؟ بجا این کارا برو روانشناس مشکل مغزی داری بابا مگه چیگفتم من مثل اینا نیستم که مثل ح ...

تو مشکل مغزی داری بیشخصیت عقلت کمه یچیزی میپرونی بقیه نگن لالی 

تو مشکل مغزی داری بیشخصیت عقلت کمه یچیزی میپرونی بقیه نگن لالی

عزیز من اینجا سایت نظر سنجیه و منم خواستم کمکی کرده باشم و گفتم وقتی اینقد عذاب میکشی باطل کن نه دستور دادم و نه منظوری داشتم نمیدونم کجاش شبیه دستور بود و چرا باید بهت بربخوره که اینقد زشت و زننده جوابمو بدی اصلا در شان یک انسان نیست اینجوری جواب دادن دشمنت که نیستم فقط یکلمه حرف زدم

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻