2777
2789
عنوان

سرنوشت دخترای خوشکل اطراف تون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 85 پست
نه نوزاد ببخشید خونریزی ریه کرد اومدم درست کنم دیگه زمان ویرایش تموم شده بود تو ۸ ماه ریه باز نشده خ ...

خدا به مامانش صبر بده 

بنظرم خوشگل و زشت نداریم همه یه جورایی درگیر مشکلات هستن  دنیا بازی هایی داره خدا آخر عاقبت خودمون و بچه هامون بخیر کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگواول پیامت بگو کسی نظر نده😂😂😂

عزیزم زیبایی قطعا یه آپشنه ولی شبیه ادویه واسه غذا میمونه!

باید رسپی یه غذا درست باشه که ادویه خوشمزه تر بکندش باید یه رابطه بر اساس تفاهم باشه که زیبایی بتونه موفق تر بکندش.

خیلی از دخترای زیبا صرف اینکه مردا غریری وقتی اوایل یه زن زیبا میبینن شیفتش میشن و حاضرن هر عدم تفاهمی رو یه طرفه درست کنن و بیش از حد از خود گذشته میشن گول میخورن و تصور میکنن تا آخر داستان همینه و شوهرشون غلام حلقه به گوشه.

منتها این شیفتگی مردا نسبت به زیبایی یه خانوم عمر کوتاهی داره و بعدش این تفاهمه که رابطه رو نگه میداره تفاهمی که از اول بین شون نبوده و خانوم زیبا تصور میکرده با زیباییش میتونه افسونگری بکنه!

از طرفی خانوم زیبا میبینه مردای دیگه مثل اوایل رابطش با شوهرش بهش توجه میکنن و فکر میکنه شوهرش بی لیاقته در حالی که اگه با n تا مرد دیگه با همون فرمول قبلی ازدواج کنه بازم نتیجش شکسته.

مگر زمانی که خانوم زیبا تصمیم بگیره با مردی ازدواج کنه که تفاهم داره نه مردی که باهاش تفاهم نداره و فقط چون اوایل زیبایی خانوم واسش جذابه یه طرفه داره کوتاه میاد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چ جالب دقیقا منو توصیف کردی و فقط 16 سالگی ازداج بد کردم

انشالله از این به بعد سرنوشت مثل خودت زیبا باشه 

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

چرا ربطی به دختره داشت یا مشکلات دیگهدختره الان چطوره ازدواج دوباره...

متاسفانه برادر و پدر دختره دامادشون رو کشتن .خانواده پسره عروسشون رو نزاشت بیاد خاک سپاری .

بله الان ازدواج کرده ولی خیلی شکسته شده ب خوشگلی قبل نیست

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

چرا ربطی به دختره داشت یا مشکلات دیگهدختره الان چطوره ازدواج دوباره...

متاسفانه برادر و پدر دختره دامادشون رو کشتن .خانواده پسره عروسشون رو نزاشت بیاد خاک سپاری .

بله الان ازدواج کرده ولی خیلی شکسته شده ب خوشگلی قبل نیست

خاهش  میکنم 

برادره گردن گرفت پدره فراری موند 

بعد ۶سال به سختی و دادن دیه رضایت گرفتن خانواده پسر وضع مالی خوبی نداشتن

آهاعجب پدر و برادریمجازات شدن یا ول شد

عزیزم جواب دادم یادم رفت ریپ بزنم تو همین صفحه بخون