2777
2789

مام درس خوندیم مثل اقایون 

بانک رفاه استخدامی زده بخدا خیلی سهم خانما کمه

۹۰ درصد اقایون دارم میخونم براش

بخدا وسط خوندن استرس میگیرم

من از ۲۷ سال عمرم فقط ۷ سال اولش درش نخوندم

حقمه یه شغل داشته باشم

خودم وضعیت زندگیم متوسطه 

ولی مامانم وضعش بده ...دوس داشتم اخر عمری کمکش باشم

دعام کنید بچه ها ...بخاطر مادرم  تو ۵۵ سالگی هنوز کار میکنم ماهی ۴ تومن بخدا دوس دارم بمیرم

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

دعام کنید خودم با بچه کوچیک ۴ ساله در حال درس خوندم

مثل مجردا نمیرسم بخونم

😭😭 مدام فکر مادرمم مدام

الان زنگش زدم صدای خستش 😭😭

دقیقا به همین دلیل هیچ انگیزه ای برای استخدامی ها ندارم .. 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم..  آموزش پرورش شرکت نکردی؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
عزیزم.. آموزش پرورش شرکت نکردی؟

نه گلم من رشتم مدیریته میشد برای کاراموز حسابداری شرکت کنم کتابهاش نگاه کردم ۲۵ تا کتاب 

حتی یکدونه اش رو من تو دانشگاه نخونده بودم 

درسای رشته حسابداری بود 

واسه همین شرکت نکردم

نه گلم من رشتم مدیریته میشد برای کاراموز حسابداری شرکت کنم کتابهاش نگاه کردم ۲۵ تا کتاب حتی یکدونه ا ...

ان شاالله خدا کمکت کنه  

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
انشالله خدا کمکم کنه بخاطر مادرم خدا شاهده یه بیمه نداره بره دکتر ای خدا

توکل به خدا‌. ان شاالله که میشه. نشد هم یه کار دیگه . امیدت رو از دست نده چون تنها چیزیه که داریم

قبولی بانک سخته و رقابت شدیدهبانک های دیگه امیدوارم آزمون بذارن و خانم بیشتر بردارنتوکل ب خدا تو تلا ...

توکل بخدا انشالله که بزارن و برم

هر استخدامی باشه شرکت میکنم اخه مثلن فراگیر اومد شغل رشته من کل تهران ۴ نفر میخواست از تمام ایرانم میتونستن بیان تهران 

اخه ۴ نفر ؟؟؟؟؟؟

بهداشت اومد فقط شهر من رشته منو نخواست

توکل به خدا‌. ان شاالله که میشه. نشد هم یه کار دیگه . امیدت رو از دست نده چون تنها چیزیه که داریم

بخدا هیچ وقت لب به ناشکری باز نکردم 

من ادم تنبلی نیستم هر کاری باشه میرم منتظرم پسرم یکم بزرگ بشه اخه شهر غریبم هیچ کس پیشم نیست تنهام

بخدا هیچ وقت لب به ناشکری باز نکردم من ادم تنبلی نیستم هر کاری باشه میرم منتظرم پسرم یکم بزرگ بشه اخ ...

احسنت به همت و غیرت شما. خدا حفظت کنه برای خانوادت❣️