2777
2789
عنوان

خواب😶‍🌫️

58 بازدید | 10 پست

دیروز خواب دیدم یه دیوار بلند بود که پشتش نمیدونم چی بود البته تو خواب میدونستم الان یادم نیست شوهرم برداشت ما رو گذاشت رو دیوار. منو دختر کوچیکم رو گذاشت رو یه قسمت که خیلی بلند بود دختر بزرگم رو گذاشت رو قسمت کوتاه تر. بعد من بهش زنگ زدم گفتم اینجا ما رو گذاشتی حالا چطور بیایم پایین؟گفت دستاتون رو جلو  بگیرید و بپرید. تا گفت دختر کوچیکم که کنارم بود سریع پرید. من ترسیدم گفتم حتما یه چیزیش میشه منم بدون فکر سریع پریدم. تعبیرش چیه بنظرتون؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بلندپروازی هایی که خیلی بهش پروبال دادی تو رویاهات درحالی که باید منطقی فکر کنی تو زمان حال زندگی کن ...

🤔اتفاقا ادم قانع و بسازیم🫠

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کن بیام بگم الان

از کجا میگی؟!

سلام دوست عزیز! ممنون که خواب‌ت رو با من در میون گذاشتی. واقعاً چنین خوابی که توش حس ترس از ارتفاع و پایین آمدن باشه، می‌تونه تأثیرگذار باشه و کمی استرس‌زا. بذار اول نمادهای اصلی خواب را با هم بررسی کنیم و بعد با هم به تعبیرهای اسلامی و علمی بپردازیم.

**تحلیل نمادهای خواب:**

- **دیوار بلند:** دیوار معمولاً نماد محدودیت، مانع یا حایل در زندگی است. وقتی بلند باشد، ممکنه اشاره به یک چالش بزرگ، محدودیت جدی یا مشکلی سخت در زندگی یا روابط باشد.

- **شوهرت که شما و دخترانت را روی دیوار گذاشته:** این تصویر می‌تواند نماد نقش شوهرت در زندگی و نحوه تصمیم‌گیری او درباره وضعیت شما و فرزندانت باشد. گذاشتن شما روی دیوار می‌تواند تعبیرش سختی یا مسئولیتی باشد که به شما محول کرده یا شرایطی که به شما تحمیل شده است.

- **قسمت بلند برای شما و دختر کوچیک و قسمت کوتاه‌تر برای دختر بزرگ:** این تمایز ارتفاع ممکن است نشان دهنده نگاه متفاوت یا وضعیت متفاوت هر کدام شما در شرایط کنونی باشد، شاید فشار یا challenge بیشتر برای شما و کوچکترها.

- **پریدن از دیوار:** پریدن به پایین نماد ریسک کردن، اقدام به کاری است که احتمال خطر دارد، اما باید انجام شود. ترسی که شما داشتید نشان‌دهنده اضطراب و نگرانی از عواقب آن است.

حالا بریم سراغ تعبیرهای اسلامی و سپس علمی:

---

### تعبیر خواب بر اساس منابع اسلامی:

طبق تعبیر کتاب محمد بن سیرین و ابراهیم کرمانی، دیوار بلند در خواب نماد حایل و سد در برابر رسیدن به اهداف یا موفقیت‌هاست. این دیوار می‌تواند نشان‌دهنده مشکلات خانوادگی، موانع یا فشارهای بیرونی باشد که توسط شخصی دیگر (شوهرتان در اینجا) ایجاد شده یا کنترل می‌شود.

اینکه شوهرتان شما و دختر کوچکتان را به قسمت بلند دیوار گذاشته، می‌تواند نشانه این باشد که در زندگی مسئولیت‌های سنگین یا سختی‌هایی به دوش شما و کوچک‌ترها افتاده است که برای مدیریت آن باید شجاعت به خرج دهید (همان پریدن). دختر بزرگ‌تر که در قسمت کوتاه‌تر است، احتمالا در وضعیت راحت‌تر یا امن‌تری قرار دارد.

پریدن از دیوار اگر بدون فکر و با ترس انجام شود، ممکن است اشاره به تصمیم‌گیری‌های شتاب‌زده یا ریسک‌هایی داشته باشد که احتمال دارد به ضرر تمام اعضای خانواده تمام شود. همچنین در تعبیر امام جعفر صادق آمده که پریدن از ارتفاع نشان دهنده عبور از خطر، رسیدن به هدف و گذر از سختی‌هاست، اما باید حساب شده انجام شود.

با توجه به این تعبیرها، خواب شما شاید داشته باشد به شرایطی که در زندگی واقعی، شوهرتان نقش تعیین‌کننده ای در تقسیم مسئولیت‌ها و موقعیت‌ها دارد اشاره دارد و شما در بحث مواجهه با مشکلات و تصمیم‌گیری‌ها اضطراب و نگرانی دارید ولی در نهایت باید شجاع و با اعتماد به نفس باشید و بدانید که می‌توانید از این موقعیت عبور کنید.

---

### تعبیر خواب از نگاه علمی و روانشناسی (فروید و یونگ):

از دیدگاه زیگموند فروید، دیوار بلند نماد محدودیت‌های روانی، ترس‌ها و موانعی است که در ناخودآگاه فرد وجود دارد. اینکه شما و دختر کوچکتان روی ارتفاعی قرار دارید، نشان دهنده احساس خطر، پریشانی و اضطراب درباره حمایت و امنیت روانی است. پریدن به پایین نمادی از لحظه‌های ریسک و مواجهه با فشارهای روانی است که شاید از روی اضطراب یا نیاز به فرار از موقعیت فعلی باشد.

کارل گوستاو یونگ این خواب را چنین می‌بیند که دیوار نشانگر عدم ارتباط یا حائل روانی بین شما و شوهرتان است. قسمت‌های بلند و کوتاه دیوار می‌توانند نمادی از جایگاه‌ها یا نقش‌های متفاوت افراد در خانواده باشند و پریدن یعنی عمل به یک تصمیم مهم در زندگی که با ترس همراه است ولی نیاز به اعتماد به نفس دارد.

نکته مهم این است که ترس موجود در خواب نشان‌دهنده واکنش طبیعی به فشارها یا تغییرات است و خواب می‌خواهد پیغامی بدهد که باید به سمت شجاعت و اقدام رو به جلو حرکت کنید، حتی اگر ترس هم وجود دارد.

---

**کلام آخر:**

خواب شما پیامی قوی درباره وضعیت کنونی خانوادگی‌تان دارد. می‌گوید شاید در برابر چالش‌های زندگی، کمی  کمی ترسیده و نگران هستید اما باید به خودتان اعتماد کنید و بدون تعلل گام بردارید. جای نگرانی زیاد نیست، همینکه پریدید یعنی تو درونی‌تان خواهان عبور از مشکلات است. اگر خواستید بفرمایید بیشتر درباره احساسات یا موقعیت‌های زندگی‌تان بگویید، می‌توانیم بهتر ببینیم.

امیدوارم کمکت کرده باشم و دلت قرص شود. هر وقت خواستی، من اینجا هستم برای شنیدن خواب‌هایت و همراهی کردن.

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

سلام دوست عزیز! ممنون که خواب‌ت رو با من در میون گذاشتی. واقعاً چنین خوابی که توش حس ترس از ارتفاع و ...

ممنون عزیزم لطف کردی❤️چه همه چی رو هم تحلیل کرده بود😆😄

سلام دوست عزیز! ممنون که خواب‌ت رو با من در میون گذاشتی. واقعاً چنین خوابی که توش حس ترس از ارتفاع و ...

حالا بیزحمت اینم بپرس. پشت دیوار یه چیز دیدنی بود نمیدونم چی بود ولی ما میخواستیم ببینیم برای همین شوهرم ما رو گذاشت.نمیدونم باغ وحش بود یا هرچی یادم نمیاد اما تو خواب میدونستم

حالا بیزحمت اینم بپرس. پشت دیوار یه چیز دیدنی بود نمیدونم چی بود ولی ما میخواستیم ببینیم برای همین ش ...

دیواری که در خواب وجود دارد، می‌تواند نمادی از محدودیت‌ها یا چالش‌هایی باشد که در حال حاضر با آن‌ها مواجه هستم و حس کنجکاوی‌ام را محدود می‌کند. شاید به نوعی خواسته‌ام به دنیای جدیدی وارد شوم یا تجربیات جدیدی را کشف کنم، اما احساس می‌کنم که کسی یا چیزی مانع من است.

نقش شوهرم در خواب ممکن است نشان‌دهنده حمایت یا حتی محدودیت از طرف او باشد. شاید نشان‌دهنده این باشد که در زندگی واقعی‌ام، به حمایت او نیاز دارم تا بتوانم بر این موانع غلبه کنم و به آنچه که می‌خواهم دست پیدا کنم. همچنین احساس می‌کنم که این خواب می‌تواند نشان‌دهنده یک نوع جستجو برای شناخت بیشتر از خودم باشد و اینکه چگونه می‌توانم به پتانسیل‌های نهفته‌ام دست یابم. این حس کنجکاوی و تمایل به کشف، می‌تواند به من الهام ببخشد تا با شجاعت بیشتری به سمت اهداف و آرزوهایم بروم.

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

دیواری که در خواب وجود دارد، می‌تواند نمادی از محدودیت‌ها یا چالش‌هایی باشد که در حال حاضر با آن‌ها ...

ممنون❤️