2777
2789
عنوان

زنداداشم چن ماه ی دختره اورده خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 81 پست
ن عزیزم تهران کجا بود ی شهر کوچیکتریم ی منطقه بهتر ازما حالا فک کن جردن اونورا 😁

خوش بحالتون کاش مام اونجا بودیم هم منطقه خوب هم‌اجاره خوب😁

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بااینکه همیشه بین عروس و خواهرشوهر از عروس دفاع کردم ولی الان قطعا و صد درصد میگم شما باید ورو ...

داداشم قبلا ی هفته شب بود ی هفته روز الان از یک ظهر تا یک نصف شب صبحاهم میاد خونه خودمون ناهار و شام و ایناهم بجون خودش بیشتر اینجاس 

ولی میگه بخاطر کاراش فقط زنمه همین برام مهم نیس چیکار میکنه ماهم مریض تو خونه داریم وقت نمیکنیم ب اونا برسیم

من همیشه بیادت میمونم ...

من توی سریال desperate housewives دیدم😉

🤣🤣🤣❤️مرسی واقعا 

فیلم قشنگ هم سراغ داری بگو

سریال نباشه پلیز

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

واالان خوندمیعنی چی؟ هر روز؟😳

خدا بهتر میدونه تواون خونه چ خبره😖

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

ببین چون خودم دنبال بارداریم میگم

بعضیا هستن رحم اجاره میگیرن بعد باید خرجشون رو مثلا اونی ک اجاره گرفته بده شاید اینجوریه البته شاید

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

داداشتم از سادگی رد کرده ها زنش عقل نداره خودشم حالیش نیس!

من میگم زنش شیطان ازوناس ک فقط پول مهمه 

داداشمم میگه پول ندارم مهریشو بدم باید تحملش کنم خیلی سر رفتارش بحث و دعوا داشتیم ب خرجش نمیره مهم نیس برام چ غلطی میکنه

هر روز ی دختر میاره؟ والا فکرای خوبی ب ذهنم نمیرسه

منم.

بعد مگه ده تومن چقدره؟ الان خونه اجاره ای ما ده تومن یه خونه چمد سال ساخت و داغون تو شهرستانه که اسانسورم نداره

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
ببین چون خودم دنبال بارداریم میگمبعضیا هستن رحم اجاره میگیرن بعد باید خرجشون رو مثلا اونی ک اجاره گر ...

ن بابا این بجز پول هیچی براش مهم نیس اصن این دختره ندیدم 

اون روزم ک اومد من نبودم بعد مامانم تعریف کرد و از داداشم پرسیدیم