2777
2789

سلام بچه ها من امروز با یکی از اقوام داشتم صحبت میکردم

بعد حرفو بحث از این افتاد ک بچه رو مثلا فلان کلاس فلان ورزش یا موسیقی  از اینجور کلاس های غیر درسی هم باید گذاشت

منم گفتم ادم خوب هزینشو داشته باشه و خود بچه هم علاقه داشته باشه به غیر درس مثلا کلاس جدا گونه بره خیلی خوبه

بعد یهو بهم گفت ادم اگه اصلا هیچ کلاسی نزاره تو مدرسه ضایع میشه مثلا دوستاش میگن  ما فلان چیز بلدیم  فلان کلاس میریم بچمون ضایع میشه

بعد گفت تو مدرسه تحصیلات پدر مادر میپرسن اگه تحصیلات پدر مادر کم باشه بچه ضایع میشه

من بچه ندارم خیلی فکرم درگیر حرفاش شد🥺

اگه خدا بهم لطف کرد و صاحب بچه شدم ممکن بخاطر من ضایع بشع اخه من تحصیلات ندارم 

واقعن این چه کاریه اخه معلم شغل یا تحصیلات جلو اون همه بچه باید بپرسه من فک میکردم دیگه این کارو نمیکنن

من معتقدم همه پدر مادرها با هر شغلی و تحصیلی قابل ستایش هستن  ولی خب بچه شاید این مطلب درک نکنه  نظرات شما چیه؟؟؟

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

یادش بخیرم نه یادش مزخرف 

آزمون یکی یکی میپرسیدن شغل پدرتون چیه همه جاهم ساکت ماهم که پدر نداشتیم می‌گفتیم نداریم بعدش بچه ها انگارجن دیدن یجوری برمیگشتن نگاه میکردن ..وای نگم از حال اونموقع هامون

تو ابتدایی ازین جنگولک بازیا متاسفانه هست.

الان پسرم دبیرستانه و اولیای دو تا پسرا پزشکن.نمیدونی مدیر کم مونده جلو اون پسر خم بشه پاشو ببوسه خاک برسر.

چی بگم خاهر.

اگه جایی باشه که همه هم سطح باشن نه مهم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين قضيه ستايش و نكوهش نيست و اون طرف درست گفته

زمان خود ما هم ميپرسيدن

خب كسي كه سواد نداره مصلما نميتونه تو خونه به بچت ش ياد بده در نتيجه معلم نگران اون بچه خواهد بود

ولي اگه بدونه پدر و مادر باسوادن ميگن خودتون تو خونه باهاش كار كنيد

یادش بخیرم نه یادش مزخرف آزمون یکی یکی میپرسیدن شغل پدرتون چیه همه جاهم ساکت ماهم که پدر نداشتیم می‌ ...

خدا رحمتش کنه عزیزم

واقعن بنظرم کار بدیه چرا این قانون برنمیدارن یعنی همه مناطق این شغل پرسیدن هست😐

والا بچه من کلاس ششم ولی تا حالا معلم ها ازش نپرسیدن سطح تحصیلات پدر ومادرت چقدر.بنظرم خوب فرزندتون در آینده کلاسهای جانبی که علاقمند هست برود مثلا زبان یا موسیقی وورزش وغیره  چون برای رشد فکری وجسمیشون خوب ولی تا حالا ندیدم بچه ها  دوستاشون بخاطر نرفتن کلاسهای متفرقه مسخره کنن.بنظرم آشناتون مساله خیلی بولد کرده.جدی نگیرید

دیگه به اون شکل ندیدم بپرسن ولی وقتی والد میاد مدرسه مشخصه 

تو فرم‌های مدرسه هم هست 

و از پیش دبستانی من دقیقا یادمه بچه ها یه ورزش تخصصی و یه هنر تخصصی داشتن 

یعنی تقریبا همه‌ بچه ها یه چیزی داشتن حالا یا یه ساز بود یا یه هنر دیگه 

ببين قضيه ستايش و نكوهش نيست و اون طرف درست گفتهزمان خود ما هم ميپرسيدنخب كسي كه سواد نداره مصلما نم ...

تو اینستا یه عکس دیدم خیلی لایک و کامنت خورده بود و کلی بازدید داشت

عکس یه  مادر و پسرش که مادر زیر اون عکس نوشته بود سالها دراین بیمارستان طی میکشیدم و کار میکردم و الان پسرم پزشک این بیمارستان شده

خیلی مورد های اینطوری داریم و پدر مادر مطمعنن فکر همجا رو کرده ک بچش میفرسته مدرسه  وظیفه معلم ک خوب درس بده

و اگه نیاز ب تمرین تو خونه باشه نهایت پدر یا مادرش براش کلاس تقویتی میزارن