2777
2789

از صبح تصمیم گرفتم خونه رو عمقی تمیز کنم 

اسباب بازیای اضافه و شکسته رو با خواهشوتمنا از بچه ها  جداکردم و ریختم دور

اسباب بازیای سالمو سرو سامون دادم 

کشوای پر دفتر نقاشیای مصرف شده و کتاب قصه های پاره پوره پاکسازی شد 

دوتا کشو اختصاص دادم به لوازم تحریراشون واسه مدرسه 

کوله هاشونو اماده کردم 

کمد لباسا  خدا روشکر خودش مرتب بود ونمیزارم بهم بریزه 

کابینت باللییا ووسایلشون گردگیری شد

گاز تمیز بود خودش 

یخچال تمیز شد

سرویسا شسته شد

جارو برقی کشیده شد و خود جارو هم تمیز و باکسو ایناش شسته شد

تی انجام شد‌

والان خیلی حس خوبیه همه جا تمیز ترین شکل ممکن هم ظاهرش هم باطنش 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

باردارم

میام کار کنم انرژی و. حال و. حوصله ام ته میکشه. 

اصلا مثل قبل نمیتونم تو یک روز کلی کار انجام بدم. 😞

کلی هم کار دارم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حس خوبی😍😍😍

بوی خوب خونت تا اینجا اومد کاش خونه منم انقد مرتب بود

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چندساعت طول کشید؟ منم از صبح درگیر آشپزخونه هستم  برا عصر سه شنبه هم مهمون دعوت کردم

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
باردارممیام کار کنم انرژی و. حال و. حوصله ام ته میکشه. اصلا مثل قبل نمیتونم تو یک روز کلی کار انجام ...

طبیعیه عزیزم یواش یواش انجام بده  جوری که خسته نشی 

کاری ام موند بیخیالش سلامتیت مهمه

خسته نباشی گل

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

طبیعیه عزیزم یواش یواش انجام بده جوری که خسته نشی کاری ام موند بیخیالش سلامتیت مهمه

اون اره بیخیالم. 😂😂😂

ولی خب ادم دلش تمیزکاری روتین یک روره میخواد. 😋😂😂

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چه حس خوبی😍😍😍بوی خوب خونت تا اینجا اومد کاش خونه منم انقد مرتب بود

مرسی :))) بعله واقعا هیچی مثل تمیزی منو سرحال نمیاره 

بخصوص بخش دورریختن وسایل اضافی خیلی حالمو خوب کرد 

منم سطحی تمیزکاری کردم ولی به یه تمیزکاری عمقی نیازه که تنبلیم میاد

درطول هفته کم کم یروز کمدا و کشوارو مرتب کن یروز وسایل اضافی رو جم کن  

یروزم جارو و تی  اینشکلی به ادم فشار نمیاد

چندساعت طول کشید؟ منم از صبح درگیر آشپزخونه هستم برا عصر سه شنبه هم مهمون دعوت کردم

از صب ساعتای یازده تاهمین نیم ساعت پیش ناهارو هم ساده به بچه ها دادم تخم مرغ سیب زمینی خوردن 

شب بهشون قول ماکارونی دادم یه یساعت دیگه  دس بکار میشم