2777
2789
عنوان

اوتاکو هاا بیاین بگین

66 بازدید | 12 پست

انیمه مورد علاقتون چیه؟ 

کاراکتر مورد علاقتون؟؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

اتک ان تیتان . لیوای

عیجان🥺🍓

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دالی رو توی میگی به دالی خیلی دوست داشتمممم

انیمه س یا انیمیشن؟ 

بانگو ، واقعا سختههه نمیتونم بگم کدوم شخصیتش چون چند تاست😃

جووون🥺🤍

بچه ها من دارم اتک ان تایتان رو میبینم اما زیرنویسش واقعا چرته :/ داستان همینطوری پیچیدست با این زیر ...

من کامل از نماشا دیدم

نگران نباش عزیزم فصل سوم همه چیز روشن میشه.

واقعا انیمه شاهکاریه 

من کامل از نماشا دیدمنگران نباش عزیزم فصل سوم همه چیز روشن میشه.واقعا انیمه شاهکاریه

الان دقیقا فصل سومم. مثلا فصل اول به گرونی که اروین فرماندهشون بود میگفتن گروه شناسایی بعد فصل دوم میگفتن ارتش الان میگن گروهان :/ قشنگ معلومه هر تیکه رو یکی ترجمه کرده

Entp💅

الان دقیقا فصل سومم. مثلا فصل اول به گرونی که اروین فرماندهشون بود میگفتن گروه شناسایی بعد فصل دوم م ...

درسته. 

بعضی کلمات رو دقیق ترجمه نمیکنن و خب فک نکنم راهی باشه همه سایتا همینن. 

ولی اصلا به فکر دوبله دیدن نیوفت که واقعا گند میزنن ب انیمه. 

من خودم اوایل گیج میشدم ولی اگه جاییو متوجه نشدی از خودم بپرس من کلشو دیدم

تازه با ریواچ کردن:/