2777
2789

من گلستان و گیلان و مازندران رفتم 

بنظرم مازندران خیلی میکشن رو قیمتا بی اعصاب تر هستن و کلا خیلی احترام مسافر رو ندارن 

ولی گیلان با هرکی برخورد داشتیم بشدت آدمای با محبتی بودن 

گلستانم باز انگار شهر خودمون بود

بنظر من اینجوریه ولی نمیدونم واقعا 

البته مازندارن خیلی شلوغ میشه مردم می‌مونن تو ترافیک ادیت میشن .همه هم که کاسب نیستن بگم پول درمیارن خب یارو کارمنده میخواد بره سر کارش پدرش درمیاد تو این ترافیک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شمال زیاد رفتم ولی امسال بدترین رفتارها رو از گیلانی ها دیدم.خود رشت مردم بافرهنگی داره ولی امااا ...

عه من چن وقته بیشتر گیلان میریم 

رفتیم بندر انزلی تو ساحل کلی صندلی چیده بودن نشستیم 

گفتم پول بدیم گفت ن بابا بشینین لذت تو ببرین 

برام جالب بود 

من شمال زیاد رفتم ولی امسال بدترین رفتارها رو از گیلانی ها دیدم.خود رشت مردم بافرهنگی داره ولی امااا ...

خوب حقیقت طفلی ها مردم شمال  نه کارت دعوت میدن نه التماس می کنن که بقیه برن

اینهمه جای زیبا هست 

کویر شهداد 

شهرهای کوهستانی 

چرا همه می خوان برن شمال؟؟؟؟

برو گلستان چرا بری مازندران؟؟به طبیعت هم احترام بزارولی من خودم به جای اینکه برم شمال رفتم تو کویر ...

گلستان دوره برا ما 

از مشهد برگشتیم رفتیم اونجا طبیعتش فرق داره انگار نقاشیه

ولی راجع ب درختا باید بگم بیشتر بومی ها رحم نمیکنن و جنگل رو نابود میکنن چوبششو میفروشن 

ببین کلا مازندرانیا یکم بی ذاتن من شوهر عمم مازندرانیه خیلی ادم مارموزیه بابام شریک داشت چند سال پیش کلاشو برداشت سه میلیارد پول ازمون دزدید رفت ترکیه اونم اهل چالوس بود واقعا خوبی ندیدم از مازندرانیا ولی خب گیلانیا خیلی بامعرفتن خدایی خونه داریم نزدیک رشت مردمش مارو از خودشون میدونن حتی مراقب خونمونن من بدی ندیدم

در گنگ ترین حالت زندگیمم

خوب حقیقت طفلی ها مردم شمال نه کارت دعوت میدن نه التماس می کنن که بقیه برناینهمه جای زیبا هست کویر ...

ربطی ب دعوت و کارت دعوت نداره 

همه ی ایران سرای من است 

ولی باید ب صاب خونه احترام گذاشت 

و واقعا شمال زیباست 

روحیه آدما فرق داره 

من ب شوهرم میگم بریم کویر میگه بریم چی بشه؟

عه من چن وقته بیشتر گیلان میریم رفتیم بندر انزلی تو ساحل کلی صندلی چیده بودن نشستیم گفتم پول بدیم گف ...

رفتارشون هر سال نسبت به سال قبل بدتر میشه و البته بهشون هم حق میدم.وقتی ۱۰ تا مسافر گند میزنن به شهرشون با مسافر ۱۱ ام بد برخورد میکنن.

من خودم جنوبم و صابون مسافرهای بی مبالات به تنم خورده.