2777
2789

رشت معروفه به شهر شب بیدار

شما هر ساعت بری شهرداری آدما بیرونن و حتی غذا چایی سرو میشه  و امنیت هم برقراره 

دریای انزلی و خود شهر انزلی خیلی با رشت فرق داره و خودم قبول دارم ساحل زباله داره و از کم کاری شهرداری هم هست ولی واقعا انقدر حجم مسافر زیاده بیشتر از  و وسعتش اشغال ریخته میشه

مردم مهمان نواز و مهربان هم خیلی داریم

رنگ پوست سفید و سبزه هم داریم

مگ ما میایم اصفهان میگیم فلانن بیسارن

بعد شما اصفهان رو با شهری که انقدر مسافر میاد مقایسه میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کثیفی شهرو ساحل بخاطر وجود مسافراس

راجب بقیه چیزا نظر نمیدم❤️

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من اصفهانی ام

همشهریامون چی گفتن شما رو دلخور کردن؟

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

ببین ولی بیا قبول بکنیم نه اصفهان نه هیچ جای دیگه‌ای توی ایران وقتی مسافر زیاد میره یه آب معدنی که باید ۱۵ هزار تومان بدن ۳۰ هزار تومان به مردم نمی‌فروشن یا وقتی می‌بینن خیلی ترافیک زیاد شده مردم گرسنه موندن یه پرس چلوکباب ۱۵۰ هزار تومنی رو ۳۵۰ ۴۰۰ هزار تومان تو پاچه مردم نمی‌کنند من تقریباً همه شهرهای ایرانو رفتم شمالم زیاد اومدم ولی هیچ کجا این کارایی رو که توی شمال با مردم می‌کننو ندیدم خدا نکنه بفهمن مسافری و خدا نکنه بفهمن الان زن و بچه تو ماشین تو گرسنه و تشنه است جوری چهارلا پنجلا میندازن توی پاچت که اصلاً انگار خدا رو باور ندارن 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

🤔🤔🤔 عزیزم اصفهان هم توریست و مسافر خیلی خیلی بیشتر از رشت داره شک نکن ، من اصفهانی نیستم ولی به ز ...

لطف شماست به ما

بله اصفهان جزو شهرهای بسیار پر مسافر اما تمیزه

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

البته مردمش که عالین اما بخواهیم نگاه کنیم عید اصفهان رفته بودم اونقدر شلوغ بود که مثل حراجیهایه نزدیک عید بود اما بازم تمیز بود اما شمال رو هیچوقت تمیز ندیدم حتی وقتایه خلوت 

🤔🤔🤔 عزیزم اصفهان هم توریست و مسافر خیلی خیلی بیشتر از رشت داره شک نکن ، من اصفهانی نیستم ولی به ز ...

اگه به زیبایی اصالت اصفهان ندیدن شمال تشریف نیارن در شان و شخصبت شون نیس

شدیداً تمیزه و شدیداً برخورد مردمانش خوبه ، من و همسرم هر سال حتما یک بار مسافر اصفهانیم

خوش تشریف میارید

تشکر😘

و جالب اونایی بودن که حمایت میکردن. خداییش تا حالا این ایرادو کسی نگفته بود که گفته شد، سفید مفیدن😐😐😐یه سری هم که کلا وجود مسافر چادر خواب رو کتمان میکردن که وجود نداره و میگفتن الان همه وقتی میرن سفر، هتل و ویلا و سوییت میگیرن. انگار تا حالا شمال نیومدن. صبح که میری بیرون کم مونده جلو در خونمون هم چادر بزنن..