2777
2789
عنوان

یه مرتیکه خواهرشوهرمو تو خیابون زده

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 35 پست
اشغال لجن تا تهش برید بذار وقتی دادگاه براش خداد تومن دیه برید حالش جا میاد مرتیکه الدنگ ازین موارد ...

نه این انقدر وحشی بوده چند تا مرد بودن جرئت نکردن برن جلو 

بیچاره خواهرشوهرم سنی نداره انقدر ترسیده بود فقط بهترین کاری که کرده این بود که از پلاکش عکس گرفته

شانس اوردیم پاش نشکسته تو فیلم معلومه چندبار درو باز و بسته کرده پاش لای در بوده اصلا امون نمیداده که پاشو برداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچی به هیچی نیست عزیزم حتما دنبالشو بگیرید

پیگیرش که هست منم چندتا اشنا داشتم گفتم زودتر کارمونو راه بندازن 

البته که پلاک به اسم یه زن بوده نمیدونم مرده رو میشه پیدا کرد یا نه

شکایت کنه پدرشو دربیارهتا چنددسال پیش مردها خیلی مرد بودنالان بعضباشون انقدر هار شدن از صد تا زن سلی ...

شکایت که کردیم اما تا کی بخوان کارمونو راه بندازن اصلا پیداش کنن نکنن هیچی معلوم نیس

پیدا میکنن گفتی شماره پلاک برداشته فیلمم که هست امیدوارم حسابی ادبش کنن

منم امیدوارم واقعا

کسی که به این راحتی دست بلند میکنه رو دختر مردم معلوم نیس چند نفر دیگه رو اینطوری کرده

شکایت کنه پدرشو دربیارهتا چنددسال پیش مردها خیلی مرد بودنالان بعضباشون انقدر هار شدن از صد تا زن سلی ...

مگه زنا بدتر از مردان که مردهای وحشی رو به زن تشبیه می‌کنید؟

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

مگه زنا بدتر از مردان که مردهای وحشی رو به زن تشبیه می‌کنید؟

منظورم  به جز وحشی گری و کتک بود...  سر رانندگی با آقایی بحثم شد که مقصرم بود یه فحشایی میداد کولی بازی درمیاورد  عجیب غریب ..با خانم این مدلی ام برخورد داشتم

ولی چند سال پیشا آقایون مردتر بودن فحش و وحشی بازی درنمیاوردن

منظورم به جز وحشی گری و کتک بود... سر رانندگی با آقایی بحثم شد که مقصرم بود یه فحشایی میداد کولی ب ...

از مرد جماعت بدتر نیست

وحشی‌بازی بیشتر کار مرداست تا زن‌ها

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

نه این انقدر وحشی بوده چند تا مرد بودن جرئت نکردن برن جلو بیچاره خواهرشوهرم سنی نداره انقدر ترسیده ب ...

خوبه فیلم دوربین مدار بسته بوده همون پلاکشم افتاده ببین تا تهششش برین به گوه خوردن بیوفته