2777
2789

۳ماه باردار بودم .اون موقع پیش مادرشوهرم تو ی اتاق زندگی میکردم

بارداری اولم بود .سریع بعد ازدواج باردار شدم در اصل تازه عروس هم بودم

شوهرم از ۵صبح میرفت سر کار تا۶بعد از ظهر

از سر کار اومد ی چرت بزنه .بیدارش کردم گفتم خیلی هوس اش کردم

حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی رفت ۲۰دقیقه هم برگشت ی ظرف نیم کیلویی ی بار مصرف آش خرید برام 

با خوشحالی رفتم کاسه وقاشق اوردم دیدم برادر شوهر ۲۵سالم با دوتا انگشت دست کرد تو اش و هی میخوره

تو بقیشم تف انداخت جلو خودم

من که یادم نرفت ونمیره

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

چقدر بیشعور بوده من بودم حسابشو می‌رسیدم دفعه دیگه جرات نکنه اینقدر پررو باشه

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بیشعور بوده من بودم حسابشو می‌رسیدم دفعه دیگه جرات نکنه اینقدر پررو باشه

تو این۱۳ سال اینقدر منو عذاب داده

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

هیچی کاری نکردی؟!من بودم تف میکردم تو دهنش آشغال روانیبعدشم مجبورش میکردم پول اش و هزینه آژانس رفت و ...

خیلی عذابم داده چندبارم باعث شد درخواست طلاق بدم

تو این۱۳ سال اینقدر منو عذاب داده

خب عزیزم خیلی ببخشید ولی چرا نمیرینی بهش؟ 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

سادیسم داشت؟!

متاسفانه الانم با اینکه ۳۷سالشه بازم داره

۲سال از همسرم کوچیک تره 

خب عزیزم خیلی ببخشید ولی چرا نمیرینی بهش؟

نمی تونم اون زورش-بیشتر میرسه

منم بخاطر بچه هام سکوت میکنم

شوهرمم که این چندسال اخیر بشدت غیرقابل تحمل شده

نمیشه به اونم تکیه کنم

یبار مریدی بهش دیگه اینهمه سال حرص نمی‌خوردب

چندسال با هم قهر بودیم

اشتی کردیم بعد دوباره رو مسایل مربوط به نودش با همسرم دعوام شد اون دخالت کرد جلو خانوادم ریدم بهش

خونه هامون چسبیده بهم اونم همچنان مجرده و بازم زورش زیاد تر از زندگی مشترک منه