2777
2789
عنوان

از کسانی بگید که با اخلاق بد مادر شوهر ساختن و عاقبت به خیر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 43 پست

مادر من خیلی عذاب کشید 

یک کلمه چیزی نگفت 

من واقعا نمیتونم مثل مادرم باشم 

تحملم کمه 

ولی مادرم الان افسردگی شدید گرفته 

میگه چرا هیچی نگفتم 

خودخوری میکنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا را شکر مال شما عاقل شد

خوب عاقل عاقل که نه ولی خوب بهتر شد

مشکل من دخالت بسیار مادرش و نیش و کنایه های زیاد بود

بعد ازدواج برادرش اینکه دید چقدر فرق گذاشتن دید برادرش اجازه دخالت نمیده اجازه نمیده حرفی بزنن خانمش ناراحت بشه و تازه چند برابر حمایتشان رو داره  بهتر شد 

مطمئنم آخر حرفی زده که مامانش دست از اذیت من برداشته و البتا دخالت کم شده

حالا ما باشیم نمیزاریم شوهرمون بمونه اونجا

خب خواهر من با وجود اینکه سختش بود دست تنها ولی شکایتی نکرد 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
والا من هر عروسی رو دیدم با مادرشوهر بد ساخته عروس بیچاره کلی مریضی گرفته از اعصاب داغون و مادرشوهری ...

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 لایک 

من یه بنده خدایی رو میشناختم بنده خدا فوت کرد خدا رحمتش کنه  ولی اینقدر با زبونش به مردم مخصوصا عروسها و نوه ها نیش و کنایه میزد قبل از فوتش سر یه مشکلی  زبونش بیرون از دهانش بود تا چند وقت  همش اون صحنه  یادم میاد میترسم حرف  بزنم به کسی یا بخوام با زبونم دل کسی رو برنجونم واقا خیلی سخته دل شکستن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
والا تا جایی که من میدونم اونایی که تحمل کردن آخرش دچار ام اس و میگرن و مشکل اعصاب شدن. هیچکدوم عاقب ...

مادربزرگ من که ۶ ماه بعد از عروسی داییم فوت شد زن داییم ام اس گرفته بگم از مادرشوهرش بود یا از پدر و مادری که کوچیکترین کاری برای دخترشون نکردن حتی یه چمدون لباس برای دخترشون تهیه نکردن بفرستن خونه بخت جهاز که پیشکش دوهفته بعد از فوت مادربزرگم اومدن دعوا با دخترشون که طلاق بگیر مهریهتو بگیر نزاشتن دخترشون آب خوش از گلوش پایین بره تا جایی که زن داییم تو دادگاه به قاضی میگه مادرو پدرم نمیزارن زندگی کنم وگرنه هیچ مشکلی ندارم چندین سال با پدرو مادرش قهر بود 

قربانت🤚

مادر شوهر من یه جوری عذابم میده که تا این سن هیچوقت هیچکس همیچین رفتاری باهام نداشته 

هر چی میگه نمیتونم جوابش بدم نمیدونم قبلا هر چی میگفت جوابش میدادم کمتر کرم میرخت یه سالی هست هر چی بگه زبونم بستس بخدا خودم میترسم میگم تو کار دعاست خدا میدونه حتما دعا گرفته

مادر شوهر من یه جوری عذابم میده که تا این سن هیچوقت هیچکس همیچین رفتاری باهام نداشته هر چی میگه نمیت ...

مادرشوهر منم خیلی اذیتم کرد دوساله فوت شده تازه زندگیم آرامش پیدا کرده روانم آروم شده

مادرشوهر منم خیلی اذیتم کرد دوساله فوت شده تازه زندگیم آرامش پیدا کرده روانم آروم شده

بخدا همیشه میگفتم میخوام با مادرشوهر مثل مادر خودم رفتار کنم ولی خب خودش دائم دنبال جنگ من چیکار کنم 

مادر شوهر من یه جوری عذابم میده که تا این سن هیچوقت هیچکس همیچین رفتاری باهام نداشته هر چی میگه نمیت ...

نه دعا نیست احتمالا پخته تر شدی خانم تر شدی ادم بعد یه مدت دیگه حرفا و کارها رو جدی نمیگیره کنتر حرص میخوره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا