2777
2789
اره خوب دادم ولی همه خوب دادن

مطمئنی؟الان اینم همه خوب دادن؟

بازم فرقی نمیکنه کلاس اونقدرا. بقیرو برای اطمینان خاطر خودت خوب بده. من میدونم نهایتا همه یکیو خراب میکنن این چیزام یکمی فرمالیته هست کلاس بندی مشخصه همیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی؟الان اینم همه خوب دادن؟بازم فرقی نمیکنه کلاس اونقدرا. بقیرو برای اطمینان خاطر خودت خوب بده. م ...

نه مدرسه ما فرق داره 3 تا دبیر معرکه شهر رو اوردن گفتن فقط یک کلاس 30 نفره اینا بر میدارن از 140 نفر بعد بچه ها همه خرخون باهوش من همرو 20 شدم تا الان این یکی شدم 18 و 75 ولی بقیه بالا 19 و یا 20 بودن حالا 2 تا دیگه مونده اونارو سعی میکنم 20 شم ولی بازم نگرانم

نه مدرسه ما فرق داره 3 تا دبیر معرکه شهر رو اوردن گفتن فقط یک کلاس 30 نفره اینا بر میدارن از 140 نفر ...

نگران نباش. این ذهنیت توعه که همه خوب دادن. ۱۸ و ۲۵ هم گند زدن نیست همچین گفتی فکر کردم ۱۰ شدی

منم سمپاد بودم از این مسخره بازیا نبود زمان ما. کلا ۵۰ نفر بودیم ۲ تا کلاس کردنمون دبیرامونم یکی بود