mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 776 عنوان دست خطم زشته خیلییی 56 بازدید | 4 پست میترسم استادم نتونه بخونهخودمم لکنت زبون دارم البته استرس میگیرم خبر دارن بهشون گفتم مینویسم درس هارو ولی دست خطم همش بد میشه یا حروف رو خط میزنم😭دوست دارم خوشگل بنویسمدرس هاهم کم نیس هی بخام ورق پاره کنم 1404/06/23 | 15:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5519 یه دست خطی هس برا روزمره خیلی خوبه آموزشاشم تو یوتیوب اینا هس، اسمش الان خاطرم نیست ، یه سرچ کنی پیدا میکنی اونو یاد بگیری خوبه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 776 یه دست خطی هس برا روزمره خیلی خوبه آموزشاشم تو یوتیوب اینا هس، اسمش الان خاطرم نیست ، یه سرچ کنی پید ... وقت ندارمپنجشنبه پرسیده میشه باید کل درس هایی که یاد داده رو بنویسماز ربات کمک گرفتم خلاصش کرده منم دارم مینویسمش
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5519 وقت ندارمپنجشنبه پرسیده میشه باید کل درس هایی که یاد داده رو بنویسماز ربات کمک گرفتم خلاصش کرده منم ... خب پس واسه چی کمک میخوای درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 776 خب پس واسه چی کمک میخوای نمیدونماسترس دارمگفتم بگین مشکلی داره خطم یانهیه عکس بدم ببینی