2777
2789
عنوان

هر کی سوال داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 98 پست
آزمون ورودی اون مدرسه ای که می‌خوام قبول میشم؟

اره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم احتمالا درسته، دوباره بهم فالو ریکوست یا مسیج میده؟

خواهش میکنم فالو ریکوست به زودی میده اما مسیج ممکنه چند روز یا هفته طول بکشه 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خیلی ازت انرژی خوبی گرفتم عزیزم، از چیه من خوشش اومده؟ چقدر درگیرم شده؟

مرسی گلم از چهره و لطافتی و ظرافتی که تو رفتارت داری اول علاقش متوسط بود اما الان داره روز به روز بیشتر میشه 

فکر میکنم قبلا منو امتحان کرده درسته ؟

بله فکر کنم ممکنه کمی اخلاقش غیرتی باشه که تا الان نفهمیده باشی

بله فکر کنم ممکنه کمی اخلاقش غیرتی باشه که تا الان نفهمیده باشی

مرسی از جوابات ببخشید که زیاد سوال پرسیدم ولی خیلی برام مهمه  اگه چیزی خودت حس کردی که باید بگو لطفا راهنماییم کن عزیزم 

مرسی از جوابات ببخشید که زیاد سوال پرسیدم ولی خیلی برام مهمه اگه چیزی خودت حس کردی که باید بگو لطفا ...

خواهش میکنم گلم کاری نکردم پسر خوبیه و قلبش پاکه اما ممکنه یه سری اخلاقای خاص داشته باشه که بعدا بفهمی و نتونی باهاشون کنار بیای از الان حواستون جمع کن کوچیک ترین کارهاشون زیر نظر بگیر 

و سعی کن عوض کنی اون اخلاق هارو

مرسی گلم.آها متوجه شدم باشه حتما، مثلا چه اخلاقایی؟

چیزی که الان حس کردم و ناگهانی از جلو چشمم رد شد اینه که کمی غیرتی و عصبیه که باعث می‌شه بعد ازدواج اگه درمان نشه به مشکل و دعوا بخورین

چیزی که الان حس کردم و ناگهانی از جلو چشمم رد شد اینه که کمی غیرتی و عصبیه که باعث می‌شه بعد ازدواج ...

آها خوب شد گفتی حواسم رو جمع میکنم، اشکالی نداره درستش میکنم  راستی میتونی شغلش رو حدس بزنی؟

آها خوب شد گفتی حواسم رو جمع میکنم، اشکالی نداره درستش میکنم راستی میتونی شغلش رو حدس بزنی؟

فک کنم آزاده آخر شب بهش فکر میکنم دوباره بهت میگم