2777
2789
عنوان

به تازگی عقد گردم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 37 پست
تو پیام هم میتونی یواش یواش یخش زو باز کنی براش بوس بفرستی و بگی دلم تنگ شده بغلم کنی و این حرفا خلا ...

اخه من هر بار میخوام باهاش اینحوری خرف بزنم از خودم سوال میکنم چرا من باید یخ شکن باشم؟ چرا اون نمیگه ؟؟

وقتی روش نمیشه صورت شوهرشو ببوسه ،گفتم لااقل اول با بوسیدن دست ،خجالتش کمتر بشه 🤣بوس یهویی صورت هم ...

اینهمه جایی میریم با بقیه روبوسی میکنیم روبوسی که مرسوم تره تا بوسیدن دست ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقت امر اینه که اونم چند شب بعد عقدمون یه دفعه خیلی تند رفت من عقب کشیدم، البته با مهربونی بود ولی ...

بعد یک سال نامزدی بیچاره کجا تند رفته

عادی عزیزم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اخه من هر بار میخوام باهاش اینحوری خرف بزنم از خودم سوال میکنم چرا من باید یخ شکن باشم؟ چرا اون نمیگ ...

خب اون یبار اومده شروع کنه تو پسش زدی مردا از پس زده شدن تو رابطه خیلی بدشون میاد اصلا بهشون بر میخوره 

من نمیگم تو خیلی تابلو یخ شکن باش یواش یواش با ناز و عشوه چراغ سبز نشون بده 

مثلاً همین دست دادن و رو بوسی موقع خداحافظی کاملا عادی رفتار کن انگار با رفیقت داری خداحافظی میکنی 

یا میشینی کنارش آروم سرتو بذار رو شونش 

یا مثلاً دیدیش بگو دلم برات تنگ شده بود در این حد 

حس میکنم ترسیده باز نزدیک بشه و تو پسش بزنی کمکش کن خیالش از تو راحت بشه که پسش نمیزنی دوباره میاد طرفت

اخه من هر بار میخوام باهاش اینحوری خرف بزنم از خودم سوال میکنم چرا من باید یخ شکن باشم؟ چرا اون نمیگ ...

چون تو نسبت به رفتارش گارد گرفتی، اون هم گذاشته تا خودت کم کم بری جلو

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩