2777
2789
عنوان

به تازگی عقد گردم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 37 پست
یه هفته ست

خب هنوز یکم زوده سعی کن تو یکم بری سمتش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه هفته ست

امون بده خواهر

صبر کن بزار خودش بیاد جلو .شما پیش قدم بشی میگ چ هوله

صبر کن انقد میاد سمتت ک کلافت میکنه 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نمیدونم چطور بشکنم

موقع خداحافظی دست بده بعد به حالت روبوسی مثل بقیه که خداحافظی میکنید سنگین رفتار کن تا کم کم ایشونم روش باز بشه... البته شما چون اون حس رو داری بهت میگم اینکار رو بکن و گرنه خود من خوشم نمیومد جلوی بقیه روبوسی کنیم 😊

مرحله به مرحله برو جلو 

اول که با همید دستشو بگیر، بعد میتونی دستشو ببوسی و...

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
خب بدن با بدن فرق داره قشنگم ایشون هنوز امادگی نداره ولی اون پیش قدم شده پسش زده

نه میدونی من زیادی رو در وایسی داشتم کلا خجالت میکشیدم بگم نه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بعدم من پسش میزدم اپن انقدر زود عقب نمبکشید 

چون اولشه به نظرم با لوس بازی و ادا اشتیاقتونو نشون بدید

مثلاموقع خداحافظی بگید

دوست داری بوسم کن با خنده

یا

خواستید جدا بشید بگید 

عه رفتی پس بوسم کووووو

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
نه میدونی من زیادی رو در وایسی داشتم کلا خجالت میکشیدم بگم نه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بعدم من پسش میزدم ا ...

خب اینجوری خوبه من حس میکنم همسرش ناراحت شده بهش برخورده باید باهاش صحبت کنه

امون بده خواهرصبر کن بزار خودش بیاد جلو .شما پیش قدم بشی میگ چ هولهصبر کن انقد میاد سمتت ک کلافت میک ...

مردها برای همسر رسمی خودشون نمیگن هول

اتفاقا انتظار دارند خانم تو این موارد اوکی باشه.چون نشانه عشق و علاقه همسرشون میدونن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
دستش رو ببوسه؟ 😶 روبوسی باز سنگینتره تا دستش رو ببوسه!

وقتی روش نمیشه صورت شوهرشو ببوسه ،گفتم لااقل اول با بوسیدن دست ،خجالتش کمتر بشه 🤣

بوس یهویی صورت هم خوبه

در ضمن ،خود من وقتی مثلا پیش هم نشستیم و دست همسرم تو دستمه،دستشو میبوسم، نه مابه سرافکندگی هست و نه پایین آوردن ارزش خودم. ابراز علاقه است