ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2215 عنوان خانما کسی تجربه اینو داشته میشه بیاین دارم میمیرم 93 بازدید | 8 پست من چندین ساله شقاق دارم سالی یک بار یا دو بار خونریزی میکنه و دوباره زخمش ترمیم میشه به نظرتون ممکنه فیستول یا بی اختیاری مدفوع بگیرم ؟ببخشین رک گفتم واقعا حالم خوب نیس از استرس نمیتونم بخوابم چون خونریزی ام دوباره شروع شده من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿 1404/06/23 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستارهsf61 عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 800 چیزی نیست باید باهاش سازگار بشی عمل هم کنی معمولا برمیگرده ای غایب از نظر به خدا می سپارمت....جانم بسوختی و به جان دوست دارمت🖤
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2215 چیزی نیست باید باهاش سازگار بشی عمل هم کنی معمولا برمیگرده واقعا وقتی خونریزی ام شروع میشه تا یه هفته فقط افسردگی دارم...نمیدونم یعنی با گذشت زمان تبدیل به فیستول نمیشه ؟میترسم عفونت کنه یا تشدید بشه نمیدونم چون هنوز مجردم نمیدونم حامله بشم چی میشه من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
mamanaliii عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 2023 فیستول ربطی به شقاق نداره خودش یه بیماری جداگونه استدر مورد بی اختیاری اطلاعی ندارم ولی حتما درمان کن خودتونذار شکمت سفت بشه ویبوست بشی
ستارهsf61 عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 800 واقعا وقتی خونریزی ام شروع میشه تا یه هفته فقط افسردگی دارم...نمیدونم یعنی با گذشت زمان تبدیل به فیس ... بی خیال عادی میشه برات ولی دکتر برو دارو میدن خوب میشه البته اگر تازه است ای غایب از نظر به خدا می سپارمت....جانم بسوختی و به جان دوست دارمت🖤
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2215 بی خیال عادی میشه برات ولی دکتر برو دارو میدن خوب میشه البته اگر تازه است نه حدود ۱۰ سالی هس از وقتی راهنمایی بودم...یا دبستان شاید حتیالان که تازه اس خودم پماد گرفتم ولی خب قدیمی شده زخمم دیگه من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2215 فیستول ربطی به شقاق نداره خودش یه بیماری جداگونه استدر مورد بی اختیاری اطلاعی ندارم ولی حتما درمان ک ... حتی یبوست هم نباشم خونریزی دارم...چرا خیلی ها همینجا گفتن اول شقاق بوده بادش شده فیستول من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿
ملیکا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2215 دوستم شوهرش بدون شقاق فیستول زد عمل کرد احتمالا آبسه مقعدی بوده توی مردا شایع هس به خاطر مو های بدنشون من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿