2777
2789

من کارر میکنم فقط بخاطر مامانم که وسیله تو خونه بخرم براش یه عالمه چیز خریدم براش منتی نیست اما دوست دارم دوستم داشته باشه من درمقابل اینا فقط محبت میخام اما..💔

کاش میشد برم یجای دووور خودم اینجا نباشم فقط براش پول بفرستم نبینم این رفتارایی که باهام میکنه رو

وااااای از من به تو نصیحتتتتت پول زیادی خرج خانواده نکن یعنی چی فقط برای مامانم کار میکنم مگه محبت پولی بهددرد میخوره بشین باهاش حرف بزن بگو من این حسو دارم حلش کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای از من به تو نصیحتتتتت پول زیادی خرج خانواده نکن یعنی چی فقط برای مامانم کار میکنم مگه محبت پ ...

چیبگم بهش اخه من همه چیو دارم میریزم تو خودم مامانم سختی کشیدست من دارم همه اون سختیایی که باهم کشیدیمو جبران میکنم واسش خودم همچنان تو سختیم با این رفتارای مامانم

چیبگم بهش اخه من همه چیو دارم میریزم تو خودم مامانم سختی کشیدست من دارم همه اون سختیایی که باهم کشید ...

میدونم دلت برا مامانت میسوزه ولی تو که دنیا نیومدی اونو خوشبخت کنی کمک کن خوشحالش کن ولی کارت به جایی نرسه خودتو فراموش کنی و جوونیتو پولتو اعصابتو بریزی به پای خانواده هر کس مسئول زندگی خودشه 

یه چیزی بگم من از بچگی همش درحال کردن بودم حتی عقد بودم چندماه رفتم سرکار مامانم گفت با حقوقت برو یکم جهاز بخر ولی خواهر کوچیکم الان سرکار میره دانشگاهم میره...ماشین بابام زیر پاشه همش بادوستای خودش میچرخه و پولاش خرج خودش میکنه اونوقت من همین الانم که ازدواج کردم مامانم جایی بخواد بره من میرم دنبالش میبرمش اونوقت خواهرم که ماشین بابام دستشه مامانم و نمیبره ولی اون عزیزه مامانم رو خرفش حرف نمیزنه کلا اون نظر میده راجب همه چی منم دیگه دور خونوادمو خط کشیدم ماهی یه باز میرم سر میزم دیگه هم جایی نمیبرمش

.