2777
2789

تازه دوقسمتشو دیدم...ولی خیلی خوشم اومد.....طنز خوبی داره...چه خانواده های پایه ای هستن....انگار با هم فامیلن...در حالی که فقط همسایه ان...پارک بوگومی چقدر اینجا مظلومه و چقدر نقشش به شخصیتش نزدیکه....توی نقشش هم مادرشو تو بچگی از دست داده...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا ده دیدم و واقعا لذت بردم منتها اخرش برام اسپوبل شد و به دلایلی ادامه ندادم

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آره خیلی خوبه. اگه تو این سبک میشناسین سریال کره ای معرفی کنین

یدونه دیگم هست فک کنم ۱۹۹۸ اونم باحاله توش گوارا بازی کرده 

هر چند من اونم ول کردم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آره خیلی خوبه. اگه تو این سبک میشناسین سریال کره ای معرفی کنین

کلا فیلم های کره ایکه دیدم ایناست

گوبلین

عشقم از ستاره ها

اشکالی ندارد اگر حالت خوب نیست

آقای ملکه

بد و عوضی

هندونه ی چشمک زن.اینو دوست داشتم...شاید از این خوشت بیاد

وقتی زندگی بهت نارنگی میده..این فیلم توقعت رو از شوهر میبره رو ۱۰۰۰😂بوگومی هم بازی میونه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.