2777
2789

اگر بفهمه تنها وبی کس هستی ودوستت داشته باشه ونسبتا زن خوبی براش باشی(چون هیچ کس کامل نیس)حمایتش رو ازت بیشتر میکنه یا بیشتر بهت زور میگه؟به نظرتون مردها ظرفیت اینکه بفهمن زنی در خانواده خودش هم بی پناهه رو دارن ؟یاصرفا بره بودن زن گرگ درونشون رو بیدار میکنه؟

تجربه خودتون رو هم بگید

بستگی به شخصش داره

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون میشم همین تاپیک رو در خصوص زن های بزنید ؛

چون بنظرم هیچ عقل سالمی نیست بگه همه ی مردا یا همه ی زنان اینجو اونجور هستن 

هر کی بد و خوب داره 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بنظر من اکثرشون سواستفاده گرن از شرایط زن البته مربوط ب زن نیست کلا ادما بهترین ادما حتی بفهمن سر ی چیزی ضعف داری تو عصبانیتشون ازت همونو دست میگیرن کاملا روان شناسیه این قصه

مردای اطرافم اینطور نبودن. ینی قدر خانمشونو میدونن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بستگی به شخصیتش داره. 

اما بهتره این مسائل رو کسی ندونه. حتی شوهرتم متوجه شد، تو کتمان کن.  اگر واقعا حامیته؛ جایی که داره می بینه حقت ضایع میشه کمکت میکنه. اگرم نه که بدونه چه فایده ای داره؟

کلا نقطه ضعف به هیچ کس نباید داد

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
ممنون میشم همین تاپیک رو در خصوص زن های بزنید ؛چون بنظرم هیچ عقل سالمی نیست بگه همه ی مردا یا همه ی ...

اره دقیقا الان داداشم ک یه تایمی وضعشم خوب بود خونه پدر زنش میشینه ک زنش راحت باشه کرایه خونه ام داره منظم میده بعد بیماری سرطان پدرم و فوتش ک یه خونه مونو فروختیم خرجش کردیم  

الان همون زنه حس کرده داداشم جایی نداره بره هی تحت فشارش میزاره چون تو موضع ضعف گیر اورده  بیچاره رو 

ببین نه فقط مردا

هیچ آدمی از آدم ضعیف و قربانی و مظلوم‌نما خوشش نمیاد

مخصوصا که بخواد بهش بچسبه و انتظار حمایت داشته باشه بخواد کمبوداشو یک نفر دیگه جبران کنه

شاید یه مدت از سر دلسوزی باشه اما به مرور از بین میره این حس