2777
2789

باردار شدم با یه سهل انگاری و بچم دختره هیچکسی دوسش نداره جز منو باباش خانواده همسرم خیلی باهام سرد شدن و همش افتادن دنبال جاریم ک دوتا پسر داره اونم راه به راه ناز می کنه باهاشون قهر میکنه 🫥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما زندگی خودت رو داشته باش. برای رشد خانواده ی خودت برنامه ریزی کن. چیکار به جاری و خانواده ی شوهر داری؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

مهم خودتونین ک دوسش داشته باشین.

ان شالله باعث سربلندیتون میشه.

غصم میگیره میبینم یکی در مورد دخترداشتن اینجور میگه💔

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

باورم نمیشه تو این قرن خانواده بی فرهنگی مثل خانواده همسرت وجود داشته باشن که هنوز تو فکر بچه پسر باشن و دختر رو نادیده بگیرن

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

اخه تا قبل این دوسشون داشتم مثل خانواده خودم بودن خیلی حس بدی دارم

این یه تلنگر برات از الان سگم فرضشون نکن خانواده شوهر اصا عروس از خودشون نمی‌دونم اینو یادت باشه

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

بچه اولته؟چه اهمیتی داره که پدرشوهر و مادرشوهرت بچه رو دوست داشته باشن یا نه؟؟واقعا چه اهمیتی داره

شما و همسرتون باید عاشق بچه تون باشید،باهاش طوری با احترام و با مهرو محبت رفتار کنید که دیگران هم مجبور بشن احترام بذارن

خودتون عاشق بچه تون باشید،بقیه مهم نیستن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....