2777
2789

همیشه تمیزه 

چون مرتب و تمیزم این ویژگیم و خیلی دوست دارم 

با وجود خستگی بازم نمیزارم سینکم پر ظرف و کثیف بشه 

برای بعضی ها بچه فقط بهونه هست

💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انرژی ادم ها با هم فرق داره 

روحیه ادم ها هم با هم فرق داره 

یکی زندگی اش پر از مشکلات هست دیگه دل و حوصله تمیز کاری نداره.  یکی مریض داره.  نمی شه راحت نظر داد در مورد زندگی دیگران 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

تمیز نگه داشتن سینک عادته منم ظرف کثیف داشته باشم خوابم نمیبره 

کاش این عادت رو واسه مرتب کردن کمدا هم داشتم

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

شما داری به خودت ظلم میکنی و به بدنت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

هر کس شرایط خودش رو داره یکی به بچش یاد میده مرتب باشه ، توی کارا کمکشم بکنه حتی یا بچش آرومه یا خودش از اول مرتبه یکیم هر کار کنه باز خونه بهم میریزه یکیم تمایلی نداره میگه بزار بهم ریخته باشه 

چه راحت همه مادر هارو قضاوت کردی.

بچه فقط بهونس؟؟؟

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
خدارو شکر که بچه ات سالمه و آرومپسر من تا ۹ ماهگی کولیک داشت،حتی برای نماز خوندن هم بغلش میکردم چون ...

دقیقا بچه منم کولیک و رفلاکس خیلی شدید داشت‌.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
ساخته نه شلخته

آفرین بهت 

برای به زن نظافت حرف اول میزنه

هم تمیزی خونه هم ظاهر 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم